reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Zwykłym stetoskopem we wczesnej ciaży raczej ciężko Ci bedzie usłyszec maluszka, sa specjalne stetoskopy do słuchania tetna płodu z końcowka w postaci trąbki. Zwykłym stetoskopem mozna słyszec tetno płodu w pożniejszej ciąży pod koniec II trymestru ok 20-22 tyg czasami wcześniej

reklama
Mam stetoskop w domku to jak dzidzia podrośnie to będziemy z rodzinką ją podsłuchiwać-będzie dzidzia na "podsłuchu":-D
Gratulacje dziewczynki z udanych wizyt-TAK TRZYMAĆ!!!!:-)

LANA, kasica, agulala, susmali gratuluję udanych wizyt:)
Megmarion, marzenixx trzymam kciuki za jutrzejsze!!

Tak mi się już wydaje ,że teraz to już nie będzie żadnych niespodzianek i wszystkie dotrwamy do końca:) Czego Wam i sobie życzę:)

Maggie,mam dokładnie takie samo przeczucie jak i ty:)

Trzymam kciuki za wizyty!i czekamy na relacje jak zawsze:)

Gratulacje dziewczyny z udanych wczorajszych wizyt:tak:
Trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu - napewno będą dobre;-)

LANA, kasica, agulala, susmali gratuluję udanych wizyt:)
Megmarion, marzenixx trzymam kciuki za jutrzejsze!!

Tak mi się już wydaje ,że teraz to już nie będzie żadnych niespodzianek i wszystkie dotrwamy do końca:) Czego Wam i sobie życzę:)
Pewnie że dotrwany wszystkie innej opcji nie przewidujemy dziewczeta:-D:-D:-D

czesc
ja dzis mialam wizyte, ale nie jestem zadowolona z niej
po 1 - polozna sie rozchorowala i przez to nie bylo w gabienecie moich wynikow, wiec nie wiem czy sa dobre
po 2 - bylam u lekarza 5 min - tyle ze zapytaj czy sie dobrze czuje , dostalam zwolnienie
jedna optymistyczna mysl- jutro rano mam usg i wtedy tez lekarz odczyta mi wyniki

jednym slowem czekam do jutra
jutro wiecej szczegolow mysle ;-)

łłłeee..to rzeczywiście marniutko! szkoda,ale juz jutro bedziesz miała duuuzo wiecej wiadomosci i na te z niecierpliwoscią czekamy:)

reklama
aaa
jak czekalam w poczekalni byla w srodku ciezarna z dosc widocznym brzuszkiem( to zauwazylam po jej wyjsciu), drzwi byly zamkniete ale slyszalam jak lekarz "puscil" jej przez glosnik serduszko dziecka, bardzo glosno bylo slychac, az sie wzruszylam i tym bardziej nie moge sie jutra doczekac :-)

Do góry