reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

maggie trzymaj się dzielnie, najwazniejsze, że nic złego się nie stało, wypoczywaj i może już do pracy nie wracaj...Trzymam kciuki za Ciebie

reklama
a ja dzisiaj wylądowałam u lekarza:( Dostałam krwawienia w pracy i strasznie mnie bolał brzuch. Na szczęście na usg wszystko ok. Ale mam dużo odpoczywać, nie dźwigać itp....

maggie78-ale mnie wystraszyłaś-aż mi się jeść odechciało.Trzymaj się kochana ,i tak jak dziewczyny piszą na L4,dużo lez i odpoczywaj.Najważniejsze ,że wszystko z Wami dobrze:tak:.
Ja wczoraj cały dzień miałam jakieś takie dziwne uczucie w dole brzucha po lewej stronie,takie napięte mięśnie,skurcze czy co,bardzo się tym denerwowałam bo to tak mnie cały dzień trzymało,ale leżałam i odpoczywałam.Pierwszy raz takie uczucie u mnie,wcześniej miałam takie pojedyncze kłucia ,ale tym razem było inaczej.Dziś jak narazie spoko.Matko jedyna czy zawsze musimy się czym stresować??????:-(

Wszystkim dziewczynkom gratuluję udanych wczorajszych wizyt.

3mam kciui za dzisiejsze.

maggie - leż, nie ruszaj sie i odpoczywaj i wszystko będzie ok :)

LANA - kochana nie denerwuj się może macica się rozciąga ale jeśli będzie się ten ból powtarzać to zadzwoń do lekarza

Maggie podzielam zdanie dziewczyn 3 maj sie...
Lana tak juz chyba kazda babka w ciazy ma ze sie stersuje wszystkim...idz do lekarza jesli bol nie pzrejdzie ja tak mialam w sobote wizelam nospe polozyla sie na boku i przeszlo tak nakazala moja gin;-)
czekam na dzisiejsze wiesci;-)

no jestem
chcialam najpierw wprowadzic troszke zmian w moim profil a ze net zamula to i troche to zajelo

wizytka udana
dobrze ze mnie cos natchnelo i wczesniej podeszlam po wyniki do rejestracji - okazalo sie ze pani ktora zastepuje polozna nie odebrala ich z rejestracji, ale ja jestem zapobiegliwa hehe ;-)
moje wyniki sa dobre -wszystko w porzadku
malenstwo rosnie, jak sie ruszalo podczas badania, myslalam ze nie uda sie zdjecia zrobic ale na moment sie uspokoilo i mam - jak mi sie udalo to powinnyscie je nizej zobaczyc:-)
machalo raczkami i w ogole cale skakalo hehe
i jakby chcialo wziac paluszka do buzi, zaraz sie poplacze :tak: ze szczescia oczywiscie
serduszko slyszalam ach....
wg usg 11 tydz i 1 dzien ( suwaczek sie troszke spoznia )

jestem szczesliwa!!!!!

cos nie udalo sie
teraz powinno juz byc odpowiednie zdjecie ;-)

maggie odpoczywaj i lepiej wez L4, lepiej dmuchac na zimne

reklama
Do góry