reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Karolap5 no dziś marniutko miałaś na wizycie ale jutro będzie lepiej;)zobaczysz maluszka to będzie ci lepiej;)

a85 dalej sie nie odzywa..;(

reklama
Witam, moja wizyta tez udana... fasola ma 3 cm i serduszko bije, machalo nozkami i raczkami... z OM jest 10t4d a z usg wychodzi 10t1d wiec w miare ok...
macica juz rosnie - rozpulchniona i z przodu... oby tak dalej - jeszcze dwa tyg niepokoju i potem w miare mysle bedzie z gorki...

aaa
jak czekalam w poczekalni byla w srodku ciezarna z dosc widocznym brzuszkiem( to zauwazylam po jej wyjsciu), drzwi byly zamkniete ale slyszalam jak lekarz "puscil" jej przez glosnik serduszko dziecka, bardzo glosno bylo slychac, az sie wzruszylam i tym bardziej nie moge sie jutra doczekac :-)
jestem pewna, ze jutro przyniesiesz dobre wiesci...

Gratuluję udanych wizyt, Karola marnie ale jutro już usg 3 mam kciuki za reszte dziewczyn;-)

gosia jeszcze raz gratki dla Ciebie, już niedługo stres Ci odpuści, zobaczysz :)
karolap w takim razie czekamy na relację jutro, na pewno będziesz miała co pisać :)

a ja dzisiaj wylądowałam u lekarza:( Dostałam krwawienia w pracy i strasznie mnie bolał brzuch. Na szczęście na usg wszystko ok. Ale mam dużo odpoczywać, nie dźwigać itp....

ojjjjj...maggie...kochana uwazaj na Was:),no i w tej sytuacji to faktycznie lez plackiem i nie głaszcz brzusia (pisze całkiem serio)bo to moze powodowac skurcze macicy,tak samo ja zbyt intensywne kremowanie brzucha i cycorków(zwłaszcza brodawek!). Wiesz w tej sytuacji lepiej kochana dmuchaj na zimne:).
ufff...ale dobrze,ze ostatecznie jestescie cale i zdrowe(ty i fasolka)

reklama
a ja dzisiaj wylądowałam u lekarza:( Dostałam krwawienia w pracy i strasznie mnie bolał brzuch. Na szczęście na usg wszystko ok. Ale mam dużo odpoczywać, nie dźwigać itp....
Oszczedzaj sie kochana i może pora iść na L4 by w pracy sie nie meczyć. Ważne, że z fasolka wszystko ok. Trzymam kciuki.

Do góry