reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Mi zostały jeszcze 3 dni do badań tylko że będzie to zwykłe USG muszę się zapytać o to genetyczne. Już się nie mogę doczekać bo minęły już prawie 3 tyg od ostatniej wizyty

Mi zostało jeszcze około 11 dni do USG zwykłego. Mam nadzieję, że już zobacze swoją dzidzie i Jej bijące serduszko. Im bliżej badania tym bardziej się denerwuje..:-(

Dziewczyny, a te USG genetyczne robią każdej kobiecie, czy tylko w szczególnych przypadkach??

reklama
hej
no ja właśnie sie zastanawiam kiedy bede miala robione usg genetyczne
we wtorek ide do lekarza, to bedzie 10 tydzien i 5 dzien, wiec chyba na genetyczne za wczesnie...
kolezanka miala robione w 12 tygodniu , a podobno najlepiej w 13 tygodniu i 6 dniu

a Wam też powiedzieli lekarze, że przed tym USG genetycznym 1.5 h przed badaniem najlepiej zjeść coś słodkiego, żeby dziecko było bardziej ruchliwe bo ma wtedy większą szansę na pomierzenie wszystkiego ?

Ja nie słyszałam o tym, ale o tym, ze po słodkim dziecko jest bardziej ruchliwe jak najbardziej słyszałam i potwierdzam:)

myślę,że z tym słodkim w naszym przypadku to nie problem bo każda ma zachcianki więc lody ,pączki i inne przysmaki są cały czas spożywane:)

reklama
dobrze wiedziec z tym slodkim bo ja smigam dzis na genetyczne;-)
U nas nie obowiazkowe i platne <250 zl> :szok:
dla dzidzi robi sie wszytsko dam znac co i jak po;-)

Do góry