reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dzieki dziewczyny ! Wiecie ja jestem hipochondryczką :eek: i niby wszystko ok....ale tej kości nosowej nie pokazał.....i teraz sobie myslę.......

A i juz mogę folik odstawić, bo to na co miał podziałać to podziałał a nadmiaru mam na 4 lata w organiźmie hehehe.

reklama
Marcelina, podobno przy pierwszej ciąży nie ma ryzyka, przy kolejnych już się pojawia.
JJ super wieści, gratuluję:-)
A u mnie okazało się, że przechodziłam cytomegalię:szok:I to na pewno po ciąży z Wiki..

JJ gratulacje :) A ja się martwiłam, ze moje maleństwo sie ostatnio prawie nie ruszało, może też miało drzemkę...ale mam nadzieje, że 3.02 będzie fikał koziołki i pokaże jaki jest sprawny i silny :)

reklama
JJ - nie martw się wszystko musi być dobrze
MArcelinaa - moja mama miała konflikt i wszystko dobrze się skończyło
szuszu - trzymaj się dzielnie i nie daj się grypie, mi też na badaniach wyszło że przeszłam cytomegalie i toxo ale mamy teraz przeciwciała także łatwiej zwalczyć jak coś znowu się przypałęta :)

Mi zostały jeszcze 3 dni do badań tylko że będzie to zwykłe USG muszę się zapytać o to genetyczne. Już się nie mogę doczekać bo minęły już prawie 3 tyg od ostatniej wizyty

Do góry