aaa to widocznie tematu dobrze nie znam Myslam ze jak krew do badan prenatalnych to tylko taka przez brzuch ale rozumiem ze krew ci normalnie pobiroa, zrobia specjlane badania + usg gentyczne takie jak ma wiekszosc z nas...tak??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa to widocznie tematu dobrze nie znam Myslam ze jak krew do badan prenatalnych to tylko taka przez brzuch ale rozumiem ze krew ci normalnie pobiroa, zrobia specjlane badania + usg gentyczne takie jak ma wiekszosc z nas...tak??
a ja w czwartek mam usg genetyczne w 3D. Już się trochę pogubiłam bo wy piszecie ,że genetyczne to jest to normalne tylko dłużej trwa.
Nie spytałam ile to kosztuje Ale podobno będzie robione na jakimś super nowym aparacie, gdzie tylko są takie 2 w Krakowie. Mam nadzieję,że dostanę jakiś filmik albo zdjęcia.