reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
kamila trzymam bardzo mocno kciuki, kochana dawaj znać jak najszybciej jutro. Myślami będę z Tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wreszcie i ja mogę umieścić foto z USG ;)

skanowanie0001.jpgskanowanie0002.jpg

kaimlaedi ja rowniez trzymam kciuki i wierze, te wszystko bedzie w porzadku.

silentengima (skomplikowany ten twoj nick:)) slodki bąbelek. czy aby to rączki bylo widac??:)

Ostatnia edycja:
kamilaedi ja mam wizytę na 12.30 więc zaraz po Tobie. Będę Cię wspierać myślami. Po tym co się przytrafiło kahace to już też się boję tej mojej wizyty....zobaczymy co będzie

Kamilaedi i Tonya trzymam mocno kciuki!!!
Jakoś tak smutno się zrobiło po tych wieściach od kahaki....
Trzymajcie się wszystkie cieplutko i dbajcie o siebie:)

reklama
Dziewczynki ja również piąstki za Was zaciśnięte trzymam i poprosze o to samo dla nas. Mam dziś gina na 15.40:). NIe mogę sie doczekać ,żeby zobaczyć i usłyszeć moje Bąbelki:). Ja usg mam na kazdej wizycie bo przy bliźniakach tak trzeba,ale to jest takie usg błyskawiczne dosownie nie dłuzej niz 10 sekund,a te duze usg no to już koło 30 min,choć teraz przy dwójce to moze bedzie i dłuzej...
Włąsnie juz za chwilke to genetyczne mnie czeka:)

tymczasem kochane:)

Do góry