reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

LANA ta ciąża to jest takie czekanie od jednego badania do drugiego:( Mam nadzieję,że po tym badaniu genetycznym i już w II trymestrze się uspokoję...

reklama
maggie78-ja też mam taką nadzięję :-) czekam na to badanie genetyczne z niecierpliwością .Bądżmy dobrej myśli -NAPEWNO BĘDZIE WSZYSTKO O.K!!!!!!!:-).Będe trzymać za nas kciuki.Dotwamy do II trym.a potem i do III :happy2:

Dziewczyny dzięki ogromne za wsparcie i trzymanie kciuków. Bardzo się przydały bo mam dla Was same dobre wieści :):):)
Maleństwo rozwija się książkowo, ma już 3,7cm widać rączki i nóżki, serduszko bije mocno i niezmiennie wzrusza mamę :tak: Gin rozwiał wszelkie moje wątpliwości i lęki, powiedział, że mam już nie martwić się pierwszym poronieniem, że na pewno urodzę to dziecko :):):):) Jechałam do domu i płakałam (dobrze, że nikogo nie rozjechałam).
Nadal myślę o kahace, szkoda, że nie mogła usłyszeć tego co ja, ale mam nadzieję, że następnym razem Ci się uda kochana.
Jak coś zjem i opanuję mdłości to spróbuję wkleic fotę.
Kamila i natt piszcie jak najszybciej co u Was!!!! Cały czas trzymam kciuki!!!!!

Tonya-ja równieżdołączam siędo gartulacjii!!!!!! najważniejsze ,że dzidzia rośnie i jest zdrowa-tego wam wszystkim życzę i sobie również:-). maggie78 -u mnie wszystkie wyniki o.k całe szczęście ale jestem po konizacji (skrócenie szyjki macicy)miałam to robione jakieś 8 lat temu,i teraz jest bardzo krótka ma zaledwie 2 cm.boję się bo jak dziecko rośnie to szyjka się skraca ,jutro właśnie zamierzam powiedzieć o tym lekarzowi na wizycie ,czy nie będe potrzebowała jakiegoś szwa lub krążka podtrzymującego-to ma jakąś fachową nazwę.

reklama
Do góry