reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Kamila Tonya kochane zmroziło mnie teraz jak to przeczytałam jest mi ogromnie przykro.... co nie znaczy że każdej musi sie tak trafić, 3 mam kciuki za wizyty ja tez pójdę na swoją bardziej zeschizowana ale taką głupią naturę mamy że czasem za dużo sobie nakładziemy do głów niepotrzebnie....:*

KAMILA TONYA, NATT wielkie kciukasy za wasze wizyty dzis!

MAGGIE dobrze ze wszystko ok i zycze aby nie bylo problemow z toxo!na pewno nie bedzie!

SILENTENIGMA ´piekne zdjatka!!!!

reklama
Witam wszystkie ciężaróweczki-ja mam wizytę jutro u gina nie wiem czy będzie usg,bo robił mi 2 tyg.temu,jutro idę z wynikami i po L4. maggi78 -ja podobnie jak i ty mam badania genetyczne w podobnym terminie bo 28 stycznia :-),jeszcze ponad dwa tyg. czekania-masakra!!!!

Do góry