reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
super DORISKA ze wszystko u WAS w porzasiu!:tak:

ja mam wreszcie JUZ jutro wyczekana wizyte u ginki z USG i powiem Wam ze cykam sie nieco wiec prosze trzymajcie kciukasy za mnie i fasolke!!!!:zawstydzona/y:

Cześć dziewczynki z rana:-)-za moment się zbieram do mojego gina ,chciał abym przyszła do niego po prenatalnych bo chce obadac co i jak wyszło z wynikami.Wyniki z krewki będą dopiero za tydzień ale on stwierdził ,że z tego usg i pomiarów i tak już będzie wszystko wiedział.W sumie to pan doktorek ,który robił mi prenatalne powiedział już ,że wszystko super ,ale jak każą to idę:tak:

witajcie kochane ja też dzis mykam na wizyte cała noc spac nie mogłam, odezwe sie po niej. Mam na 9.20 ale u mojego lekarza to różnie bywa. Dozobaczenia

LANA kasica trzymam mocno kciuki za wasze wizyty;)będzie dobrze zobaczycie;)

wie ktoś co z a85?? 29.01 miała wizytę i cisza ... martwię się;(

LANA Kasica kciuki zaciśnięte :) i dajcie znać po wizytach co i jak :)

Dziewczynki gratulacje udanych wizyt w zeszłym tygodniu. Dzieciaczki prześliczne :)

reklama
Dziewczyny super te wasze maluszki są! Cieszę się, że same pomyślne wieści :) Mam nadzieję, że a85 też się odezwie do nas. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, do mojej już tylko trzy dni :-) Wczoraj coś mnie bolało podbrzusze, taki kłujący, przeszywający ból z prawej do lewej i odwrotnie, szczególnie przy zmianie pozycji ciała, ale mam nadzieję, że to macica była bo dzis jest ok

Do góry