reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Lana gratuluje dobrych wiesci;)

ja mam wizytę 8 lutego i na pewno bede miała usg... bo lekarz zawsze mi je robi nawet jak przyszłam z wynikami badan to tez miałam usg..a chodzę na NFZ także chyba to od lekarza zależy:)

Lana,Kasia- piękne informacje:):). baardzo sie ciesze razem z Wami:) i jakoś wam tak zazdroszcze,że moglyście popatrzec na swoje fasoleczki,choc ja tez przeciez niedawno bylam u gina...ale to sie tak szybko zapomina i chce sie wiecej,wiecej,wiecej. Najlepiej jak by był taki podglad 24h----ooooo tooo by było bombowe!!!nieprawdaż?????

natt tez bym chciała taki podgląda mieć w domu ;) hih ze kiedy bym chciała wtedy bym sobie oglądała moja fasoleczke;) a tak to trzeba czekać an kolejne wizyty... ja to żyje z wizyty na wizytę;) hiih

Ja mam na 4:).

Aaa,dziewczynki słyszałyście o takim urządzeniu do monitorowania tetna płodu w domu?? Ja miałam to przy Natce( angel "coś tam"-nie pamietam nazwy). Niestety marnej jakosci choc ze 300zl kosztowałoi sie po paru miesiacach popsuło,ale serducha mogłam słuchać sobie,a potem to juz kopniaki były wiec nie potrzebowałam. Teraz juz nie bede kupowała,ale wtedy fajnie było posłuchac i wiedziec ,ze ona tam jest i ze wszystko jest ok:). Jedyne co,to niestety to działa jak usg,tzn.fale...a wiadomo co za duzo to niezdrowo. Natce niby nie zaszkodziło,ale teraz jakos mam pietra bo tych usg przez to ze ciaza mnoga mam wiecej,takze tym razem daruje sobie to cudeńko:).

dziewczyny gratuluje udanych wizyt i pieknych fotek maluszków, ja mam wizyte w srode i juz zaczynam panikowac....

ciesze sie ze juz nikt z nas nie odpada i jestesmy ciagle w tym samym gronie, oby do samego konca :))

reklama
Do góry