reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Nadzieja super dzieciaczek:tak:
LANA ładny stworek:-D, mi też gin zrobił zdjęcie z "niby" jajeczkami - bardzo podobne do twojego zdjęcia;-)
Trzymam kciuki za poniedziałkowe wizyty

reklama
sylvi.b-to może faktycznie będziemy miały chłopaczków-ja mam już córke to do parki przydałby się teraz taki mały "boy":tak:-w sumie to płeć najmniej ważna, najważniejsze aby dzidzia była silna i zdrowa:tak:.Myślałam ,że pod koniec 13 tygodnia nie będzie jeszcze widać płci ,ale doktorek miał takie sprzęcicho,że bajka [myślała,że to 3D,ale lekarz mówi,że 4D].Byłam w szoku jak odwrócił dzieciaczka do góry nogami i pokazał te "niby klejnoty":-D.

LANA chyba miałyśmy robione usg na podobnym sprzęcie:) Mój gin też obracał dzieciaczka na prawo i lewo:) Super to wyglądało. Tylko u mojego robaczka jeszcze nie wykształciły się narządy płciowe:( Miał tylko coś takiego wystającego i ja od razu myślałam ,że to chłopak ale gin powiedział,że dopiero z tego wykształcą się wargi sromowe albo jądra:) Więc muszę czekać...

Jejjj....rozczulające te usg fasoleczek....cuda! cudeńka!! a zobaczycie jakie to jest niesamowite jak sie patrzy na Bąbelka jak sie juz urodzi i potem sie porównuje z tymi wszystkimi usg...bezcenne!!
ściskam i gratuluje

Dzieki dziewczyny :) Na wizycie bałam się, serce mi tak waliło że myśłałam że mi klatke rozwali - na szczeście tym razem wszystko oki :):) Jestem szcześliwa! Nasz słodki Robaczek rośnie zdrowo :)

Gratuluje wszystkim Dziewczyna dobrych wiadomości !!!!

Nadzieja-gratki kochana -super ,że dzidzia zdrowa-to najważniejsze!!!!!Mi też przed każdą wizytą u doktorka serce wali jak szalone i chyba już zawsze tak będzie-nie jestem w stanie nad tym zapanować.

Cześć dziewczyny,
wczoraj byłam na USG. Jestem bardzo zadowolona bo wkońcu zobaczyłam na własne oczy mojego dzidziusia i usłyszałam bijące serduszko. Strasznie się rozkleiłam.
Wszystko jest w porządku.
Pozdrawiam

reklama
Do góry