reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Myszka - mnie moja tylko na mocz dała teraz, a ktg mam dopiero 11
Cokies - To ja już zaczynam 3mac kciuki żeby poszło jak po maśle wszystko
Akutan - Och faktycznie troszkę kiszka z tym lekarzem, ale wiesz może trafisz na lepszego. tego wam życzę.
Beti - Ja codziennie wieczorem stetoskopem sobie podsłu****ę, jak moja Kluseczka się wierci, i jak jej pika serducho... kocham to po prostu:-)

Akashia to przez stetoskop słychać serce?? To ja pożyczę sobie od babci bo też tak chcę:-)

Pytałam już ale nikt się nie odezwał... Wiem że ktoś ostatnio odstawił fenoterol ale nie pamiętam kto to był:zawstydzona/y: a mam pytanie....

Cokies niech się samo rozkręci jak najszybciej i będziesz to już miała za sobą :-)
Akutan no niefajnie z tym ginem, co nie uprzedził. Mój ma urlop od 8.08 i już mi zapowiedział, że na ostatniej wizycie (czyli jutro) dostanę dokładne wskazówki co robić i do kogo dzwonić lub się udawać w razie czego, jakbym do 8.08 nie urodziła. Tak powinien robić każdy.
Myszka ja już żadnych badań nie mam zleconych od początku lipca, no chyba, że jutro coś jeszcze dostanę.

....z okolic pochwy, odbytu i cewki moczowej :-)......ja płaciłam 18 zł. Ale miałam ujemny GBS więc nie wiem czy za antybiogram (w przypadku dodatniego) bym dopłacała ? Na cenniku było:antybiogram 15 zł.

Cookies no to jak się nie rozpadniemy same do piątku to zaczynamy DUECIK :-D ja mam się stawić na 10 i już będziemy rodzić....

eee cokies- to coraz bliżej u Ciebie...a powiedz czujsze, ze masz juz tak czesto te skurcze czy one na tym poziomoe nie zawsze sa wyczuwale??

Wizyta zaliczona...tym razem czekałam niecałe 2 h,więc tragedii nie było. Ciśnienie 133/88, mocz w porządku, synuś leży głową w dół, serduszko bije ładnie.... nic tylko czekać.. następna wizyta 16 sierpnia. Chciałabym się już nie doczekać....

reklama
Do góry