reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Flower, fantastyczne wieści:tak: Gartulacje:tak:
Saaga, twoje też nie gorsze, ale widzę że i tak jesteś nabuzowana:-D To nie dała ci wcześniej nic na infekcję. A ceną wizyty się nie przejmuj, hehehe, to nic z tym, co ja muszę wydać w poniedziałek ( 4 stówy, :szok:). Także masz luzik, spoko urodzisz i będzie git.

mlodam, ja bym się tak wagą z usg nie sugerowała, bo to rzadko pokrywa się z rzeczywistością. Orientacyjnie coś tam wiadomo, ale zawsze może być mniej, albo... więcej :-D

reklama
Flower, fantastyczne wieści:tak: Gartulacje:tak:
Saaga, twoje też nie gorsze, ale widzę że i tak jesteś nabuzowana:-D To nie dała ci wcześniej nic na infekcję. A ceną wizyty się nie przejmuj, hehehe, to nic z tym, co ja muszę wydać w poniedziałek ( 4 stówy, :szok:). Także masz luzik, spoko urodzisz i będzie git.

mlodam, ja bym się tak wagą z usg nie sugerowała, bo to rzadko pokrywa się z rzeczywistością. Orientacyjnie coś tam wiadomo, ale zawsze może być mniej, albo... więcej :-D
Asiaciur dala ale nic na mnie nie dziala tylko duza dawka dlatego poszlam dzis znowu na wizyte i po recepte miedzy innymi....400:szok:chyba bym sie pciela;/
Dzieki Maggie:-)

No niestety, takie są ceny u nas, za wizytę oddzielnie, za posiew oddzielnie, za usg oddzielnie. No i do tego dochodzą badania, ale chyba pojde do internisty po skierowanie, zeby już nie dobić do 5 setek, hehehe...
Jak się jeszcze okaże, że mnie do tego szpitala co chcę nie przyjmą, bo nie mam wykupionej położnej to się chyba pochlastam:wściekła/y:

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny !!!!

Jeśli chodzi o kase i lekarzy to niestety nigdy to kolorowo nie wygląda :(:(

Ja wizytke mam w czwartek z położną ale pewnie niczego się nie dowiem bo oni w szanowna nie zagladają, chociaż myśle o to poprosić zobaczymy co z tego wyjdzie - no nie nastawiam się !! :/

MLODAm, FLOWER, SAGAA wielkie gratki za udane wizyty!
NADZIEJA ja tez mam wizyte w czwartek i tez raczej nie bede badanana ginekologicznie wiec tez strategie obmyslam coby zrobic zeby jednak mi tam zajrzano he he (jak pare tygodni bezposrednio zapytalam to ginka powiedziala ze robi to dopiero tuz przed porodem:baffled:)

JESTEMW SZOKU że lekarze Was nie badają ginekologicznie :szok:
mój co wizyte zagląda i sprawdza wydzielinę i stan szyjki no i usg ... i tak było zawsze każdą ciążę mi tak sprawdzał i nie wyobrażam sobie inaczej . i bez znaczenia czy chodziłam prywatnie czy na kase :) we wtorek tez ide tym razem na kase- a co :-D:-D

reklama
Do góry