reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Akutan ciesze sie za maly rosnie i wsio z ni ok waga sie nie przejmj moj mial idealna w 32 tygi szedl rowno z pomiarami tygodniami ciazy wczoraj okazalo sie ze ma 2600 i 2 tyg w plecy czyli zamiast na 36 tydz jest na 34 wiec dzieciaki roznie rosna....
Megmarion larw sie ile sie da ;-) dobrze ze z dzieciaczkiem ok...;-)
Silentenigma witaj spowrotem mam nadzieje ze juz wsio ok ;)

reklama
Marzenixxx-najważniejsze ,że bobas zdrowy a ,że chudzinka co tam zobaczysz tak nadrobi dogoni wszystkich :tak:
Akutan -Wiktorek duży chłopak -gratulacje!!!! :-) mój młody w 30 tyg. ważył 2 kg.rany a ja teraz jestem w 36tyg. i 3 dni-mam nadzieje ,że nie jest jakiś ogromny ja chcę takiego góra do 3500 ale spokojnie 3200 szczęścia mi wystarczy zdecydowanie jeszcze mi się do gondolki nie zmieści :-D ale tak jak pisze Tonya te dzieci które były duże wcześniej mogą mieć zastój po dr
odze i mniej rosnąć a te mniejsze na odwrót nabierają szybciej i ogólnie może sie wyrównać:tak:
Sailentenigma-faktycznie fotka do du.. nie podobna ale szpitalny sprzęt zostawia wiele do życzenia ważne ,że dzidzia zdrowa :-)
mlodam-to chyba cesarkę będziemy miały w tym samym terminie :tak:
Megmarion-dobrze ,że z maleństwem wsio ok :tak:

Ostatnia edycja:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i poszpitalnych powrotów do domu.

A ja się załamałam :-( Odebrałam wyniki badań i wyszło, że mam glukozę w moczu:-( i liczne szczawiany wapnia:-(. O matko!

Miała któraś cukier w moczu a obciążenie glukozą ok??

Idę dziś na 18.30 do ginki. Ja nie chcę do szpitala!!!!

reklama
Ja tez odebrałam wyniki na hbs- nie rozumiem, a nawet nie potrafie ich odczytac, krew ok, i w moczu nablonki płaskie i nieliczne bakterie :szok: a wizyta dopiero w piatek.

Do góry