reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Po ostatniej wizycie u gina sie dowiedziałam ze mój synus w 32tc wazył 1660 :) gin mówi że wzystko dobrze i w normie, ale jak czytam wasze posty to chyba moje dziecie jest najdrobniejsze co?? nawet dziewuszki więcej ważą??

mój synek urodzony w 31tyg ważył 1820 :) więc taki sobie był :) patrząc na niego teraz to chłopisko rośnie ;))
a te ważenie usg ... to takie nie konkretne

ostatniego syna jak rodziłam na 2 dni przed porodem lekarz stwierdził ze ma ok 3500 a jak go urodziłam od razu mówię ze ponad 4 pielegniarki stwierdzały ze mi się wydaje i położyły go na wage ...a tam 4100 :)) hihihi

reklama
heloooo

właśnie z ktg wróciłam, wszystko dobrze. Nie wiem na ile zrozumiale opiszę, ale:
rozmawiałam chwilkę z moją lekarką, jeśli nic się samo nie zacznie po odstawieniu fenoterolu to w tygodniu co to będzie 38 tydzień wyśle mnie na cesarkę, a więc między 25 a 31 lipca

Akutan dzieci rożnie przybierają na wadze, może będzie miał jakiś zastój po drodze i do 4 nie dotrze...(też się tym łudzę ;-))

Mlodam to już całkiem niedługo ta cesarka u Ciebie :-)

reklama
oto buzka mojej malenkiej,niestety szpitalny sprzet byl beznadziejny i dlatego taka jakosc
03-07-2011 19-22-33_00391.jpg

Do góry