reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Saga, Szuszu, Susumali, Maggie dziękuję kobitki :-) cieszę się niezmiernie, że wszystko jest dobrze i że wiem o wiele więcej. Ja to typ człowieka co to lubi konkretnie wiedzieć i mieć poustalane, choć wiem, ze wszystkiego się nie da.
Susumali no właśnie nie mam zamiaru się przejmować zbyt mocno ;-)

reklama
flower-trzymaj się i myśl pozytywnie ,może puszczą do domku i nie będziesz musiała wracać do szpitala:tak:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!!!:tak:

mlodam - oj rośnie rośnie ta twoja małą :)
flower - 3maj się dzielnie wszystko będzie ok :)
silentenigma, akutan - powodzenia na wizycie
sylvi - jak tam po wizycie???

Dziewczyny,podczytałam o waszych wizytach. Gratuluje wszystkim , najwazniejsze,ze ciągle sie trzymamy w dwu- lub trój- pakach. A pod koniec to czesto coś tam juz szwankuje....;-)Na szczescie jestesmy juz naprawde w zaawansowanych ciazach i dzieciaczki nie są juz az tak zagrozone:).
Trzymam kciuki za kolejne wizyty:)
Aaa i widze,że nie ja jedna mam zamiar od 37tygodnia zaczac szaleć co by przyspieszyć to i owo;-).
Powodzonka na wizytach:)

reklama
Do góry