reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

ja tam wiedzialam,ze szanse na tego chlopca to mam raczej marne:-Dno ale ,ze to juz ostatnie to chcialam tak chlopca wiadomo:) no i bylam nawet przygotowana i mialam monitor owulacyjny elektroniczny,coby szanse na tego synusia zwiekszyc:-Dale jak widac ,to chyba nie dziala w moim przypadku;-)wazne zeby zdrowe bylo....reszte przezyjemy hahahha ......ja to mowie ,ze na 100 procent bedziemy mieli gwarancje po porodzie:) moze akurat jakas niespodzianka bedzie ,kto wie:-D

reklama
Aga-irlandia -ach,może u Was będzie niespodzianka i z dziewuszki stanie się chłopak... szczególnie jeśli USG było takie krótkie!!! najważniejsze,że wszystko gra :-)

Kochane sierpnióweczki gratuluję udanych wizyt!

My dziś odwiedziliśmy pana doktora i wszystko jest ok!
Synuś ma 2 kg-raczej mamy się Olbrzyma nie spodziewać.Pomiary zrobione-Maluszek rośnie.
Szyjka trzyma,zero rozwarcia. Żelazo mam tylko łykać,choc w ogóle to mi się nie uśmiecha,bo ból brzucha gwarantowany.Czego nie robi się dla Tych Szkrabów.
Aga zawsze pozostaje nadzieja.

akutan, sylvi, edyta i Aga gratulacje udanych wizyt :-) Aga, ja celowałam w dziewczynkę, a mam chłopca, więc chyba te testy nie działają tak jak powinny. Nie mniej jednak życzę Ci przede wszystkim zdrowego dzidziusia, a jesli ta dziewczynka zmieni sie w chlopca, to już bedzie luksus :-D

gratuluje wam wszystkim udanych wizyt, oby tylko takie juz byly u nas wszystkich

ja musze czekac do 6 lipca - wtedy mam usg, oby szybko zlecialo

reklama
Witam się z domciu.
Obudziłam się o drugiej w nocy i spać z nerwów nie mogłam do 4:30 a 2h później to myślałam że roztrzaskam budzik na kawałki..
Pobrali mi krew i kazali dzwonić koło 12 konsultować wyniki i pozostanie w szpitalu. Niestety wyniki dalej przekraczają normy kilkukrotnie ale przynajmniej się nie pogorszyły od piątku. Mój gin konsultował to chyba z hepatologiem z oddziału zakaźnego i stwierdzili że póki co mogę się leczyć w domu +dietka i leżenie placuszkiem.
Za tydzień mam się tam znowu stawić z wynikami badań do kontroli (pewnie już do końca będę się kuła z częstotliwością 1x tydzień albo i częściej).
Sęk w tym że mój lekarz prowadzący jedzie od 4-18 na urlop więc troszkę lipa (oby Karolcia nie rozrabiała...)

Do góry