reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
jeszcze jestem tylko miałam doły i nawet kompa nie odpalałam
okazało się ze jednak nie dogadałam się z ginem i miałam nie na 15 na wizyte do niego przyjechac tylko do spzitala na badanie rano jakos :( ehhh te szare komorki kurczace sie...

no ale zrobil usg niuski (chyba byl troche wkurzony a ja juz wtedy dola zlapalam i nawet sie nie pytalam o nic a on tez nic nie mowil praktycznie) jedyne co wiem to ze mala wazy okolo 2200, dalej ma glowke bardzo niziutko (az ciezko bylo zmierzyc) ale spokojnie nia wierci (bylo widac), serducho chyba ok, co do wymiarow tez (nic nie powiedzial). z wodami lepiej z afi 10 na 11 sie zmienilo.

grrr jeszcze jakis glupi paciorkowiec sie do mnie pzryplatal i mam antybiotyki dowcipne..

stanelo na tym ze mam jutro rano stawic sie do szpitala na badanie krwi i jak juz beda wyniki to do mnie zadzowni czy mam wracac do szpitala czy nie (a co ja mam ze soba poczac przez jakies 4h z torba wielgachna 25km od odmu???)

branoc rano musze sie szybko zwlec ale nie wiem czy bede mogla wogole zasnac przez to wszystko

ach FLOWER! nie stresuj sie kochana, wyspij troche i jutro okaze sie co i jak w szpitalu, bedzie dobrze!!!

Dziewczyny, czy do tego posiewu mającego wykryć paciorkowca to przygotowywałyście się jakoś specjalnie? Czy po prostu jak do wizyty u gina? Pytam bo wiem, że przed niektórymi posiewami nie można się np 2 godz wcześniej podmywać. Zapomniałam się spytać gina jak to wygląda.

reklama
Lemoniada, moja nic mi nie mówiła... przygotowałam się jak na wizytę do gin. Poza tym tak grzebią w pipce tym czymś że choćbyś się podmyła to chyba tam nie sięgniesz :-D

Do góry