reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizytek.. :-)
wiekszosc z was przynajmniej wie co sie z waszymi maluszkami dzieje itp.
a u mnie podobnie jak u Malgo nic nie robia,mnie to nawet nie wazy bo jej sie dupy nie chce z krzesla podniesc,cisnienie,brzuch centymetrem i do domu,no i oczywiscie o wszystko musisz sie pytac sama bo ona ma tyle pacjentek,ze nie sposob zapamietac ktorej co mowila czy dawala.. mam nadzieje,ze przynajmniej przy porodzie mi sie to odbije ..;/

Megmarion super gratuluje:-)
Malinowa wspolczuje takiego podejscia, powiem ci ze moja lekarka tez ma mega duzo pacjntek ale stara sie zeby wszystko powiedziec zwrocic uwage na najwazniejsze sprawy itd...

a ja mam wizyte dopiero 28 czerwca i mam nadzieje,ze wtedy usg mi w koncu porzadne zrobia:wściekła/y: bo ja nawet nie wiem jak tam dzidzius sie ma:zawstydzona/y:no i moze powiedza kto tam siedzi?;-)

a z moja ostatnia corcia to w 33 tyg powiedzieli mi ze mala duuuza bedzie bo wazyla wtedy okolo 3 kg:szok:i co?????? urodzila sie 3470.....wiec ja tam za bardzo nie wierze w te pomiary kg na usg:confused:

gratuluje wizyt dziewczyny

Susumali, ja tez nie byłam badana ginekologicznie
wiem, ze sprawy szyjki, wód to sobie ogląda na usg, ale dziwni mnie ciągle, dlaczego tam nie zerknie...

Devi super ze wizyta udana wagą się nie ma co przejmowac jest w normie, tak jak i ilosc wod, no ale dobrze ze lekarz to sprawdza
Megmarion rownież gratki z udanej wizyty

reklama
Gratuluje udanych wizyt.

Ja wczoraj bylam u poloznej, zmierzyla brzuch i okazalo sie, ze faktycznie zbyt duzy na ten tydzien ciazy. W zestawieniu z wynikiem ilosci wod jest to troche niepokojojace. Wziela ode mnie wyniki ostatniego usg i obiecala zadzwonic do szpitala, zapytac, czy chca kontrolnie zrobic kolejne. Jesli sie okaze, ze nie to bede musiala znow na prywatne zatryniac, bo nie mam zamiaru sie tak denerwowac!

Wynikow krwi ani wymazu nie mam, bo w tym zatechlym gabinecie nie bylo nawet komutera. :wściekła/y:Nie bylo tez wagi wiec jedyne co zrobila, to zmierzyla brzuch, cisnienie i posluchala serducha i obiecala oddzwonic. Wiec czekam...

Do góry