reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

no to welcome back home MEGMARION; dobrze ze czujesz sie lepiej!!!!!!

ANULEK kochana a Ty kochana kiedy zdazylas w ciazy tyle razu w szpitalu byc? podziwiam za sile , no i POWODZENIA POJUTRZE!!!

Susmali a my tak sobie łazikujemy po tych szpitalach od początku tj od 6 go tygodnia bodajże, najpierw plamienie ze 2 razy, potem się krwiak na macicy znalazł i pękł(wtedy w szpitalu spędziliśmy sylwestra), i na koniec nisko położone łożysko, też krwawienie, no i raz na oddziale hipertensjologii(uczyłam się tego wyrazu cały pobyt w szpitalu), gdzie zdiagnozowali nadciśnienie białego fartucha, no ale nigdy nie byłam dłużej niż 3-4 dni:)teraz też nie zamierzam ;-)a siłę mam, bo źródełko tej siły noszę pod sercem już prawie 8 miesięcy:tak:i jak dotrwaliśmy do teraz to już damy radę do końca:)) innej opcji nie biorę pod uwagę:-)

reklama
Megmarion ,sylvi-gratuluję udanych wizyt!!!!!:-)
akutan-ale super wieści -gratuluję kochana !!!!!!!!!!-:-)i teraz to już wszystko będzie dobrze już nic się nie martw:tak:
saga-GRATKI !!!!!Z UDANEJ WIZYTY -mamy ten sam termin ja też mam na 30 lipca z usg :-) synuś faktycznie waży jak na chłopa przystało :-) mój też taki klocuszek bo w niedzielę ważył 2kg.:szok: ale ta waga to taka orientacyjna + - :tak:więc zobaczymy jak się urodzą najważniejsze ,że rosną i są zdrowe

Ostatnia edycja:
Mnie po infekcji którą miałam na początku ciaży, polecił lekarz Femisept Uro - tam jest i pietruszka, i żurawina, i wit C - dobrze zakwasza mocz, do tej pory uchronił mnie od jakichkolwiek nawrotów. Po samym preparacie z żurawiną takiego efektu fajnego nie miałam :)
Dzieki napewno wyprobuję :)) Mi doradzono tez LactoLady to zurawina z dobrymi bakteriami

a wiec tak
Akutan ciesze sie ze torbirlr sie wchlonely z malym Wiktorkiem wszystko w porzadku i ze zadowolona jestes z wizyty:-)
Anulek jasne niech zakladaja krazek Twoja rozczoochrana spokojniejsza a do porodu juz nie dlugo wiec luzik :-)
Biedroneczka dobrze ze wyniki w normie oby tak dalej:-)
Marcelina szyjka na pewno dlugaaaaa;P;-)

reklama
Do góry