reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

witam!
ja tak tylko szybciutko bo ze szpitala niestety :(
w pon byłam na kontroli i niestety szyjka się jeszcze bardziej skróciła, dalej miękka i pojawiło się rozwarcie więc od razu do szpitala.
jestem cały czas na kroplówkach z salbutamolu i mam leżeć plackiem. we wtorek była drobna poprawa na badaniu fizykalnym wiec kontynuowali leczenie z poniedziałku a dzisiaj niestety szyjka zgładzona...
w każdej chwili mogę urodzić niestety mimo że moja niunia taka malusia jeszcze (dostałam zastrzyki na rozwój płuc dzidzi) chyba jeszcze i oby!! długo tu poleżę bo każdy dzień de facto się liczy :((

reklama
Flower, trzymaj się dzielnie i trzymaj tę cholerną szyjkę!!!!! Będzie dobrze, weź pod uwagę że to już jednak 31 tydzień, jak wynika z Twojego suwaczka. Wszystkie BB ciotki trzymamy za Was kciuki!!!

Flower-smutne rzeczy opowiadasz, dobrze, że się Tobą opiekują. Teraz tak medycyna poszła do przodu będzie dobrze. Oby jak najdłużej maleńka siedziała gdzie jej miejsce. Zaciskaj kochana kolana. Buzia

Flower kochana zaciskaj kolana i lez plackiem, by mala nie wyszła. Jeszcze troche musicie wytrzymać, kazdy dzień sie liczy, szczegolnie dla płucek. Trzymam za was mocno kciukasy

Flower- 3 mam kciuki :(

A u mnie dobrze :) Pindzia ma 1265 g (szok) , szyjka 35 mm !!! ja znowu 2 kg na plusie (sic !) kolejna wizyta za miesiąc (nie wiem jak wytrzymam).. to chyb na tyle tą wieczorową porą ...

VIDEO_TS_xvid_001_0001.jpgVIDEO_TS_xvid_001_0002,.jpg

reklama
Do góry