reklama
Anulek, moja szyjka miała 30mm, a po 2 tygodniach już 4cm, u mnie sytuacja unormowała się bez pessara całe szczęście.
Ale fakt z krążkiem na pewno będziesz spokojniejsza;-)
Szuszu ja też już przerabiałam skracanie się i wydłużanie, ale teraz już ryzyko za duże, skróci się tak, że nie będzie można założyć krążka i dopiero będę miała stresa...
Dominic Ty nic nie cykaj, ja twarda sztuka jestem, zaprawiona w boju, przeżyłam w tej ciąży 5 szpitali, przeżyję i 6:-)
mlodam
mama Oleńki
Sylvi to Twój synuś jak moja niunia wagowo ;-) a mało co różnicy w tygodniach ;-) raczej dniach ;-)
Saga noooo Wiktor chop niczego sobie ;-) tydzień różnicy i 100 gram więcej niż moja ;-) hihihi
ja niestety wizytka kolejna za 2 tygodnie :-/
Saga noooo Wiktor chop niczego sobie ;-) tydzień różnicy i 100 gram więcej niż moja ;-) hihihi
ja niestety wizytka kolejna za 2 tygodnie :-/
Megamarion- gratuluję dziewuchy- mój Wiktor pewnie się nową koleżanką zainteresuje ;-)
Sagaa- świtne wiadomości.
Strasznie się cieszę, że tak dobrze wszystko a kg się nie przejmuj!!!
Anulek- współczuję kochana. Nie zamartwiaj się, wszystko to po to by dzidziuś był jak najdłużej w tobie i by dojrzewał. Trzymaj się mała.Marcelina- oby jak najdłuższa była
A teraz słów kilka o mojej wizycie.
No dzisiaj to wyszłam uchachana
Jestem mega szczęśliwa. Szyjka trzyma i dłuuuga i wsio ok. Brzuch z tendencją do stawiania się.. cokolwiek to znaczy. Przyszły moje wyniki z posiewów i ujście szyjki macicy czyste ale w pochwie mi paciorkowca znaleźli i dostałam 2 antybiotyki żeby przeleczyć i wtedy zobaczymy co dalej (na pewno nie mogę długo rodzić i może mnie potną- wyjdzie w praniu). Powiedziałam o tej mojej wywrotce to lekarz zrobił mi krótkie usg i sprawdził wymiary. No i mój alienek nadąża za ciążą. Już się jakoś wyrównują te parametry. Nie znalazł zmian w strukturze mózgowia- czyli torbielki się wchłonęły. Lekarz miły i pamiętał tyle rzeczy, aż się zdziwiłam. Posłuchałam serduszka ale nie pokazał mi ekranu- starał się szybko obejrzeć wszystko bo aż mi łzy leciały z bólu kości ogonowej w takiej pozycji. No i powiedział, że jak się upieram to mogę jechać do Białegostoku- ale nie poleca. Więc mój mąż musi zadecydować czy ryzykujemy. Dzisiaj na szkole pokazywała mi położna jak ćwiczyć żeby nie było tych zakrzepów.
Jeszcze gin kazał mi brać witaminy- bo coś tam wyniki morfologi troszkę odbiegały od normy. Coś na poprawę krążenia, magnez i te antybiotyki. A 21- mam USG nowe. Jejku jaka jestem szczęśliwa....
Sagaa- świtne wiadomości.
Anulek- współczuję kochana. Nie zamartwiaj się, wszystko to po to by dzidziuś był jak najdłużej w tobie i by dojrzewał. Trzymaj się mała.Marcelina- oby jak najdłuższa była
A teraz słów kilka o mojej wizycie.
No dzisiaj to wyszłam uchachana
Jeszcze gin kazał mi brać witaminy- bo coś tam wyniki morfologi troszkę odbiegały od normy. Coś na poprawę krążenia, magnez i te antybiotyki. A 21- mam USG nowe. Jejku jaka jestem szczęśliwa....
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
SYLVi gratki za udana wizyte!
MEGMARION super ze dziewczynka potwierdzona, a Ty gdzie sie podziewasz kochana?
SAAGA, no WIktorek juz duuuzy! A ty sie nie przejmuj waga, choc rozumiem Cie!
AKUTAN wspaniale wiesci, super ze torbielki sie wchlonely i ze dzidzia rosnie ladnie!
Ja czekam na moja wizyte tak mocno jak na poczatku sie czekalo..jeszczcze 12 dni, a synka nie widzialam bez mala 2 mce..buuuu
MEGMARION super ze dziewczynka potwierdzona, a Ty gdzie sie podziewasz kochana?
SAAGA, no WIktorek juz duuuzy! A ty sie nie przejmuj waga, choc rozumiem Cie!
AKUTAN wspaniale wiesci, super ze torbielki sie wchlonely i ze dzidzia rosnie ladnie!
Ja czekam na moja wizyte tak mocno jak na poczatku sie czekalo..jeszczcze 12 dni, a synka nie widzialam bez mala 2 mce..buuuu
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Megarion, saga, akutan gratuluje udanych wizyt.
A ja dzis nefrologa zaliczylam: badania w normiie, cisnienie też , na bakterie w moczu mam brac furagin, a potem preparat z zurawina. No i potem znow skontrolować wyniki.
A wtorkowa glukoze jakos udalo mi sie przezyć, strasznie to slodkie do picia bylo, ale czego sie nie robi dla maleństwa, te wyniki tez sa ok.
No a wracajac z wizyty zrobilam male zakupy: kupilam 2 smoczki z tommee, pieluszki pampers newborn, plyn ziajka do kapieli i platki higieniczne dla niemowlaczkow
)
A ja dzis nefrologa zaliczylam: badania w normiie, cisnienie też , na bakterie w moczu mam brac furagin, a potem preparat z zurawina. No i potem znow skontrolować wyniki.
A wtorkowa glukoze jakos udalo mi sie przezyć, strasznie to slodkie do picia bylo, ale czego sie nie robi dla maleństwa, te wyniki tez sa ok.
No a wracajac z wizyty zrobilam male zakupy: kupilam 2 smoczki z tommee, pieluszki pampers newborn, plyn ziajka do kapieli i platki higieniczne dla niemowlaczkow
reklama