reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

BIEDRONECZKA fajnir ze wizytka udana!

SZUSZU gratki za wizyte, ale slicvznego masz synka!!!

FLOWER ja mam wizyte co 3-4 tygodnie..jesli sie martwisz idz do innego gina!

NATT gratki za wizyte i fajnie ze corcia sie ladnie odwrocila, co do odczuwania dziecka to ja tez nie mam zielonego pojecia jak lezy, nie czuje ani nizki ani pupci ani nic...widziec tez nie widze nic , no ale dziecko sie rusza na szczescie!

reklama
szuszu fajne fotkli, moze ja po jutrzejszej wizycie bede miala podobne hehe

dzis mialam wizyte u ginka - na kase
spojrzal na moje wyniki ktore robilam 19.05( poszlam do lekarza ogolnego i poprosilam o skierowanie), czyli morfologia zelazo, TSh- czy jakos tak, wpisal co trzeba do karty ciazy, sam dal mi skiwrowanie na glikoze, posluchalismy serduszka- wszystko ok, zapytaj jak sie czuje - mowilam o kluciach w lewym boku stwierdzil ze to glowka pewnie uciska, kolke mam i.. dal zwolnienie, kazal zapisac sie 15.06 na USG, 21.06 na wizyte i tyle....
i jak tu miec niedosyt po wizycie?!
naszczescie utro mam prywatna wizyte z usg, pewnie badaniem...
i tam rozwieje wszelkie watpliwosci
lece do lozeczka bo ledwo zyje papa

Szuszu szalenstwo 1 kg przy moich 14 niezly wynik mam;/ No syneczka masz cudownego;-)GRATULUJE udanej wizzyty:-)
Natt Twoje malenstwa ehh super dwa slodziaki moiwsz malemu sie ejszcze nie chcenic nie boj na pewno sie odwroci;-) czyli Ty chyba najszybciej sie teraz rozpakujesz z nas:-)
Karola P gratki z udasnej wizyty 3 mam kciuki za jutrzejsza:-)
Biedroneczka dobrze ze z dzieciaczkiem u Ciebie tez ok :-)
Flower ja tez mam wizyty co 4 tyg czsem co 3 mialam ...

Witam wszystkie mamusie i przyszle mamusie.
Ja juz po wizycie, cisnienie dobre, szczepionke z anty D dostalam (ałć pupa mnie po niej caly czas boli :-() wymiary Majki w normie, odwrocila sie glowka w dół, serduszko bije i krew pobrana zeby sprawdzic czy zelazo rosnie.

reklama
Tak jak obiecałam piszę w odpowiednim wątku

Susumali miała rację…

Zasilamy grono Dziewuszek!! Na 100% będziemy mieli córcie Kasie
biggrin.gif

Jestem przeszczęśliwa, malutka jest zdrowa
happy8se.gif
. Waży już ponad 1kg (biorąc pod uwagę, że przytyłam do tej pory 5.5kg, to chyba nie źle?) Termin z ostatniego USG przesunął mi się z 20 na 18, a wg OM to mam na 25. Tatuś wniebowzięty, aż się wzruszył, zresztą mi po USG też emocje pościły i się poryczałam. Babcie i dziadkowie też szczęśliwi.

Bałam się, że nic nie uda się zobaczyć bo Mała była spokojniutka, ale przed USG najadłam się landrynek i pomoglo
laugh.gif
Zrobiła Mamie prezent
cool2.gif

Także Marcelina możesz nas wpisać do liste
wink2.gif

Dziękuję jeszcze raz za kciuki i za zainteresowanie Dziewczynki
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Do góry