reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
szuszu888 wizyte u mojego lek mam za 2 tyg wiec wtedy ewentualnie moze mi przepisac ten Isoptin (dzis bylam u innego) ale juz sie przyzwyczailam i chyba nie potrzebuje brac kolejnego leku skoro juz jest ok, na poczatku spanikowalam ale widac organizm musial sie przyzwyczaic;-) Wogole to czy mialyscie juz zlecone zrobienie posiewu gbs ?? Bo robi sie go w 36 tyg slyszlam a moj juz mi zalecil... Nie wiem...

Dziewczyny a czy miałyście tak,że lekarz nie kazał Wam robić żadnych badań na następna wizytę? Ja chodzę co miesiąc i zawsze robiłam mocz i morfologie a teraz mi nie kazał... Coś mi się to dziwne wydaje....

Dziewczyny a czy miałyście tak,że lekarz nie kazał Wam robić żadnych badań na następna wizytę? Ja chodzę co miesiąc i zawsze robiłam mocz i morfologie a teraz mi nie kazał... Coś mi się to dziwne wydaje....

Maggie, ja tak mam. Nie na każdą wizytę mam robić badania. Do tej pory miałam po 3 razy morfologię, mocz itd. Następna będzie pewnie w 32 tyg i koniec już. To zupełnie normalne moim zdaniem.

maggie ja robię co drugą wizytę badania, w pierwszej ciąży jak miałam problemy to co wizytę a teraz jest ok to po co ? A chodzę prywatnie także na pewno dr nie oszczędza ;-)

ja mam co drugą wizytę morfologię a tak to zawsze mocz- tylko ja te badania mogę robić na życzenie więc jak mi się zechce to idę i robię

reklama
LANA - trzymam mocno kciuki za wizytę!!!!!!!!

A ja jutro idę zrobić sobie badanie krwi ( ostatni raz miałam w marcu),ale moja szanowna lekarka niezbyt się tym interesuje.. a u Was za darmo pobierają krew? bo u mnie ta przyjemność kosztuje 30e. A jak u Ciebie Susumali w Niemczech?

Do góry