reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
mlodam ja biore 1 tabl co 6 godz i pierwsze 4 dni były masakryczne, zresztą szuszu888 wie jak panikowałam;-) ale teraz moj organizm sie przyzwyczail i wogole nie czuje skutkow ubocznych tylko czasem lekko trzesa mi sie rece- to wszystko. Moj lekarz mi go przepisal bo skrocila mi sie duzo szyjka a teraz mam 3cm, tzn wydluzyla sie po tyg lezenia i brania fenoterolu, wiem bo dzis bylam na wizycie u innego lek bo musialam robic badanie-posiew na GBS (paciorkowca).

Widzialam dzis moja malą mysze na usg, mial cala pięść w buzi i oczy szeroko otwarte:-D Jestem w 29 tyg, wyglada na to ze termin mi sie przesunął o tydzien ale powiedzial ze to juz odnotuje moj lek prowdzacy.

myszka no to gratki z udanej wizyty :-).Zazdroszcze widoku maleństwa bo ja już mojego długo nie widziałam ale jutro idę na wizytęi będe nękać aby zrobił mi usg:tak:

reklama
Do góry