Marcelinaa
Fanka BB :)
Ja upławów nie mam.. czasem coś tam maluśkiego.. ale za to pod koniec dnia .. jakby to Wam ładnie napisać.. yyyyyyyyyyy... nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TONYA ale super ze rosnie Twoj synek jak na drozdzach!
NEILAA gratki dla SYNUSIA!
SZUSZU Boziu 2 kg....na plusie...pozazdroscic!
SAGAA powodzenia dzis na wizycie!
ej nie straszcie mnie tymi uplawami...uplawy a wieksza ilosc sluzu to to samo? bo ja nie mam zadnych dolegliwosci, nic nie piecze , nie swedzi tylko wlasnie ja to nazywam wieksza iloscia sluzu...a czytalam ze to w ciazy normalne wiec sie nie martwie poki co...powinnam?
Wizytę mam 18 maja,ale nie będę robiła USG tylko poproszę tą moją ginekolog o przebadanie. Cały czas mam duże upławy, nawet niedawno robiłam posiew i nikt się nie odezwał ( czyt. widocznie wszytsko było w porządku). Mam tak od samego początku ciąży.... Wizytę w szpitalu mam 7 czerwca,więc może wtedy podadzą mi wymiary chociaż ostatnio babka sama sobie mierzyła co chciała i tylko mówiła,że wszystko dobrze... czyli ogółem nic nie wiem...
Tez sie podmywam tym plynem i do tego teraz dwa razy w tygodniu tantum rosa, wczesniej mylam sie tantum przez 5-6 dni. Jak bedziesz u gina to zapytaj o zakwaszenie srodowiska nawet rutinoscorbinem, mi tak lekarz poradzil i to dopiero pomogło.Bishopka nie strasz ja tez mam takie porblemy caly czas lecze od poczatku ciazy i nic nie pomaga zywam lactacyd plyn ginekologiczny i od czasu do czasu tantum rosa i nic...;/ na szczescie dzis ma liste pytan do gina i licze ze wszystko mi wyjasni....