reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
No to ja teraz dobijam do 10 :zawstydzona/y: A miałam plany zakończyć na 12....chyba muszę je zmienić ;-)
Marcelinka klopsik to fakt, mam nadzieję, że przy takim klopsie urodzę wcześniej, zanim urośnie do rozmiarów klopsa nad klopsami (wciąż o tydzień wyprzedza wagą wiek ciąży)

A ja przytyłam 2kg, a w sumie w ciąży nic:szok: Teraz ważę tyle co przed:-)

Naprawdę nie wiem jak to się stało, ale mimo że teraz ważę tyle co przed to i tak szczuplej wyglądam, chociaż zauważyłam ostatnio po udach że zaczynam magazynować wodę już..:wściekła/y:

neila gratuluję synka!

Tonya super ,że z małym wszystko ok:)

A ty szuszu nie drażnij swoją wagą:) Ja dzień prawdy mam w środę ale po ciuchach widzę,że znacznie przybyło od ostatniej wizyty.... a głodna jestem cały czas..
Dzisiaj odebrałam glukozę i chyba jest ok. I raczej mi lekarz nie zaleci zrezygnowania ze słodyczy ,które ostatnio pochłaniam w zbyt dużej ilości...

Szuszu nie wiem jak Ty to robisz, ja nie jem więcej niż zwykle a tyję z każdym tygodniem regularnie....
Karolinkaz Ty też niewiele przytyłaś...pozazdrościć

reklama
Do góry