reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Oj dawno mnie znowu nie było na forum bo nasz gruntowny remont trwa i trwa ale już coraz bliżej końca.
Nawet nie próbuje nadrabiać wątków bo jest to niewykonalne :-)

Przed długim weekendem w końcu dowiedzieliśmy się że u mnie w brzuszku mieszka sobie synek Maksymilian :) Więc zasilam grono sierpniowych przystojniaczków. :-D

Neilaa gratuluję synka :-D Ale nam się tych młodzieńców urodzi :-D

Wizyta dziś nie taka długa, ale co chciałam to się dowiedziałam. Mały rośnie jak na drożdżach, od ostatniej wizyty prawie 100% wagi do przodu, ma już 1100!!!!!:shocked2: Szyjka w porządku, rozwarcia nie ma, serduszko przez 10 minut na KTG słuchałam - ale czad :-) Bije jak należy. No i najpiękniejszy jest na świecie i ma zadarty nosek po mamie :tak:
Co do bóli i skurczy podbrzusza, to gin powiedział, że dopóki z szyjką jest wszystko ok to prawdopodobnie są to skurcze przepowiadające i nie ma się czym martwić. Dostałam materiały na temat prawidłowego zachowywania się macicy w ciąży na tym etapie, jak przeczytam i będzie tam coś ciekawego to Wam napiszę.

Neilaaa- gratulejszyn:) Ale będzie tych małych siusiaków. Fajnie
Tonya- faktycznie jak na drożdżach- ekstra, że rośnie- będzie rządził na osiedlu:) Dobrze, że zamknięta jesteś oby jak najdłużej- ale bez przesady:)

reklama
Tonya aż wstyd się przyznać ostatnio czyli prawie 3 tygodnie temu było 10 na plus:zawstydzona/y:

No to ja teraz dobijam do 10 :zawstydzona/y: A miałam plany zakończyć na 12....chyba muszę je zmienić ;-)
Marcelinka klopsik to fakt, mam nadzieję, że przy takim klopsie urodzę wcześniej, zanim urośnie do rozmiarów klopsa nad klopsami (wciąż o tydzień wyprzedza wagą wiek ciąży)

Ostatnia edycja:
Do góry