reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

No niestety:( wynik 163, czeka nas wizyta w poradni cukrzycowej, a do tego czasu zero słodyczy, Gin mówi, ze najprawdopodobniej będzie można uregulować dietą, ale czy na pewno??:-(trochę mnie to rozbiło, ale wracam do siebie, musi być dobrze!

reklama
anulek- nie martw się myśle że dietą można to obniżyć a przede wszystkim węglowodany zmniejszyć,

ja w przyszłym tygodniu idę na tą glukozę, dziewczyny powiedzcie mi jakieś rady jak to przełknąć, mam ogólnie problem z płynnymi postaciami leku i z glukozą pewnie też, od razu mam odruch wymiotny i juz się martwie jak ja to wypiję

ANULEK82-biedactwo nic się nie martw -najważniejsze,że jesteś pod opieką specjalisty-on ustali Ci dietkę i napewno wszystko będzie dobrze-TRZYMAM KCIUKI!!!!!

Dzięki Kochane za wsparcie, jakoś sobie z tym poradzimy:)teraz już się po mału przyzwyczajam do tej myśli, rano było ciężko, bo nigdy nie miałam problemów tego typu, więc trochę byłam zaskoczona, ale teraz myślę, że będzie dobrze, gorsze rzeczy się zdarzają, odstawiam słodycze i owoce i zobaczymy jak będzie po wizycie w poradni:)

cokies weź ze sobą cytrynę, to będzie Ci łatwiej przełknąć, to nie ma w ogóle smaku lekarstwa, smakuje tak jakbyś wypiła wodę z dużą ilością cukru, ale jak dodasz cytrynki to będzie Ci lżej;)

Gratuluje udanych wizyt:-)
Ja bylam w czwartek na USG 3D:-). Mala pieknie sie rozwija wazy ok 520 g, wszystkie wymiary ma zgodne z tygodniem ciazy, gin sie śmial ze wzorcowe dziecko i piekne. Mala zaslaniala sie caly czas raczkami ale jak mnie lekarz popukal w brzuch to zaczeła boksować i odsłoniła twarzyczkę :-). Jak znajde chwile to wkleje jakąs fotkę, narazie zmykam na świateczne śniadanie bo mala mi juz wariuje w brzuszku i chyba papu sie dopomina :-D

Gratuluje udanych wizyt
biggrin.gif

Devi - Mikołaj śliczny
laugh.gif

Ja jutro mam wizytę, i mam nadzieję że w końcu zobaczę kto mieszka w moim brzuchu.

reklama
Do góry