reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

No to gratuluję:)
Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko:-)

Widzę imię już jest, my bardzo się zastanawialiśmy i chyba zostaniemy przy pierwszym pomyśle czyli prawdopodobnie będzie Lena:tak:

reklama
hej
tak jak wspominalam mialam wczoraj usg, wszystko jest w porzadku, malenstwo wazy pol kilo, ma sie dobrze
i...najprawdopodobniej bedzie dziewczynka - mam nadzieje ze tak juz pozostanie :-D
od wczoraj mowie do brzuszka Maja ;-)
trzymajcie sie zajrze jak uda mi sie u kogos siasc na kompa papap

cokies kochana, nawet tak nie myśl!!

LANA super, że zawsze wracasz z dobrymi wieściami, oby do końca tak

anulek witaj w gronie synusiowych mam:-D i zazdroszczę wybranego już imienia, my dalej dumamy...

karolap oby została u Ciebie ta upragniona Maja:tak:

LANA super ze szyjka trzyma, odpoczywaj nadal kochana!

SYLVI NIE ZALAMUJ SIE LOZYSKIEM; TYLKO STARAJ SIE NIE DZWIGAC ,na pewno wszystko bedzie ok!

ANULEK ale sie nastresowalas dzis, ale grunt ze sy´nek zdrowy i wszystko w poirzadeczku

KARPOLAP5 tez gratkosy za wizyte i FAJNIE ZE CORCIA!!!

reklama
Dzień dobry Kochane:)
Bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje
happy8se.gif

Sylvi musisz być dobrej myśli, ja miałam taką samą sytuację z łożyskiem, więc znam ten niepokój, ale Maleństwo pięknie Ci rośnie, także wszystko na pewno będzie dobrze;)

Zaraz jedziemy po wyniki z krzywej cukrowej, oby było dobrze...

Do góry