reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Młodam - przykro mi,że tak wyszło z twoim tatą,ale na pewno będzie obserwował i opiekował się swoją wnusią tylko,że inaczej niż za życia. Oszczędzaj się !

MLODAM bardzo mi przykro z powodu Twojego taty..

fajnie ze potwierdzily sie twoje przeczucia co do dziewczynki i ze corcia slicznie rosnie!

Młodam gratuluje udanej wizyty i potwierdzenia dziewczynki:-)
Historia lubi sie powtarzac.. Przykro mi z powodu Twojego TATY on na pewno bedzie nad Wami czuwal...

Gratuluję udanych wizyt.

devi teraz dopiero podejrzałam synka na 3D.....fajna pamiątka. Synek superowy.

młodam przykro mi z powodu taty.....ale mówią, że jedno życie się kończy a drugie zaczyna tak jak twojej córci w Tobie.....także dziadziuś będzie czuwał nad wnusią z "góry". A historie lubia się powtarzać, sama znam taki przypadek. Też smuty niestety :-(.

reklama
Mój tatuś zachorował na nowotwór płuc, zmarł na koniec listopada,... szkoda, że moja dzidzia też nigdy swojego dziadka nie pozna. .

przykry spotyka Was los ....ale kiedyś usłyszałam ze umierając robimy miejsce na świecie swoim potomkom ;)
więc wierzę że i twoje maleństwo bedzie miało dużo cech wspólnych ze swoim dziadkiem

Do góry