reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Marcelina a ja byłam pewna, że jesteś z Mysłowic :) haha , ale czemu nie wiem :)

Ja zaniosłam ostatnio zaświadczenie, że jestem w 13 tygodniu ciąży, umowa mi się kończy za miesiąc, umowa na okres próbny :) no i zobaczymy jak to będzie :)
mam nadzieje, że będę mogła dalej pracować, bo lubie swoją pracę i cieszę się, że ją mam :)

Blacberry - ja uważam że jest to normalna reakcja a w szczególności teraz kiedy nasze hormony zachowują się jak oszalałe. Powiem szczerze że ja też liczę na dziewczynę, miałabym całą wyprawkę od siostry po jej córuniu, ale wiem że mój mąż oszaleje ze szczęść jak będzie chłopaczek bo ..... on chciałbym sobie kupić elektryczną kolejkę tzn kupić dziecku hihihihi i wiem że mój tata będzie się cieszył że w końcu będzie chłop w rodzinie bo on biedny całe życie z babami i niedawno kolejna babeczka w rodzinie (wnuczka) wiec pora na chłopaczka :))
Pocieszając cię moją koleżanka 4 razy w ciąży dowiadywała się płci dziecka, a najlepsze jest to że miała już trochę różowej wyprawki a urodził się chłopiec, więc może u Ciebie będzie odwrotnie :)

a85
- trzymam kciuki za przedłużenie umowy chociaż ja mam takiego szefa ze już obmyśla plan jakby mnie tutaj zaraz zwolnić po okresie ochronnym po macierzyńskim.

Gratuluję wszystkich udanych dzisiejszych wizyt !!!!;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny gratuluje udanych wizyt;) a maluszki sa cudne;)

aga-irlandia ja tez od stwierdzenia ciazy jeszcze nic nie przytyłam nawet na samym jej poczatku schudłam pare kilo;)

Aga gratuluję wizyty udanej! Dziewczyny jak Wy to robicie, że nie tyjecie??!! Moje spodnie co dzień ciaśniejsze, a na wagę to nawet nie wchodzę...

neilaa a u mnie w rodzinie i wśród znajomych to dokładnie odwrotnie - same chłopaki - i to babcia czeka na upragnioną wnuczkę...ale coś się zanosi na to, że u mnie też się nie doczeka...bo raczej chłopak kolejny

Hello:-):-) Odebralam wczoraj wyniki morfologii i wszytko ok. Mialam tez robiona glukoze i wyszlo mi duzo ponizej normy... podkreslone. Co o tym sadzicie?? Wizyte u gina mam we wtorek wiec mi wytlumaczy ale musze wiedziec czy to jest niebezpieczne czy nie mam sie czym przejmowac?? Bo sie martwie:-:)-(

A ja dziewczyny od około miesiąca śmigam z premedytacją tylko i wyłącznie w leginsach;-) Nawet nie chcę się denerwować jak by się okazało, że się w nie mieszczę w spodnie, chodź sądzę, że weszła by w nie moja dupina, ale nie chciałabym się rozczarować :-D

reklama
Tonya-kto nie tyje ?-ja od początku do ubiegłego tygodnia przytyłam już 3 kg. i podejrzewam ,że przez ten tydzień znowu na plusie w spodnie to już od miesiąca się nie mieszcze i chodze w ciążowych rurkach z H&M,leginsy też już zakupiłam .
Rośniemy kochana na maxa:-D

Do góry