reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Cześć Dziewczyny!
Jak pisalam test biochemiczny krwi wyszedl bardzo dobrze, a w klinice w dalszym ciagu chcieli, zebym zrobila amniopunkcję,
postanowiłam pójść do innego lekarza powtórzyc usg, bo jakoś dziwnie w tej klinice powtórzyć mi nie chcieli,
dzisiaj bylam na usg u innego lekarza, miał dużo czasu więc dokładnie dzieciaczka wymierzył :) wszystko jest dobrze! nt w porządku! lekarz wiedział, że to jest moje drugie usg prenatalne, że przy pierwszym nt wyszło w górnych granicach, dlatego bardzo dokładnie wszystko pomierzył :) nagrał mi film z całego usg! nawet nie wiedziałam!:))) i najprawdopodobniej będę miała Synka :))))))))))))) ale się cieszę, od razu lepiej jak się słyszy takie informacje!:)))) jestem w 13 tygodniu i 3 dniu :)))
pozdrawiam wszystkie Sierpnióweczki,
ogarnę tu trochę wszystko i napiszę jeszcze w innych wątkach :)))

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jak pisalam test biochemiczny krwi wyszedl bardzo dobrze, a w klinice w dalszym ciagu chcieli, zebym zrobila amniopunkcję,
postanowiłam pójść do innego lekarza powtórzyc usg, bo jakoś dziwnie w tej klinice powtórzyć mi nie chcieli,
dzisiaj bylam na usg u innego lekarza, miał dużo czasu więc dokładnie dzieciaczka wymierzył :) wszystko jest dobrze! nt w porządku! lekarz wiedział, że to jest moje drugie usg prenatalne, że przy pierwszym nt wyszło w górnych granicach, dlatego bardzo dokładnie wszystko pomierzył :) nagrał mi film z całego usg! nawet nie wiedziałam!:))) i najprawdopodobniej będę miała Synka :))))))))))))) ale się cieszę, od razu lepiej jak się słyszy takie informacje!:)))) jestem w 13 tygodniu i 3 dniu :)))
pozdrawiam wszystkie Sierpnióweczki,
ogarnę tu trochę wszystko i napiszę jeszcze w innych wątkach :)))
To super wieści :))

Fajnie,ze wizyty się udały-a85-dobrze,ze sie tak skończyło i jesteś spokojniejsza-gratulacje Synusia-niestety co sie nadenerwowałaś to Twoje :szok:.Trzymaj się Kochana.

Czasami tak jest, że nie można wierzyć jednemu lekarzowi i wiem też, że wykonać dobre pomiary przy ruszającym się bardzo dzieciaczku też nie jest łatwo,
zła jestem tylko, że w tej klinice nie chcieli powtórzyć usg, tylko od razu chcieli kierować mnie na tą amniopunkcję,
wczoraj lekarz dokładnie się przyjrzał i dokładnie wszystko wymierzył, miał podwójnie trudne zadanie i bardzo się przyłożył,
ogólnie to zastanawiam się nad zmianą lekarza,
moja Mama chodziła do jego ojca, a on okazał się naprawdę fajny,
dostałam dużo zdjęć mojego maluszka, i ponad 20 minutowy film! z biciem serduszka :))))NIESAMOWITE!:)
ale moja wcześniejsza ginekolog też jest bardzo fajna, więc muszę się jeszcze zastanowić

reklama
Do góry