reklama
m-s
Fanka BB :)
No Kochane ja wizyta 29.10 zobaczymy jak tam ulożenie w 31 tygodniu jeszcze nie była ulozona glówka do dolu...wiec mamy nadzieje że sie obróci
konwalijka05
Zaangażowana w BB
Moja córa jak pisałam już od jakiegoś czasu główką w dół, buzki na badaniu też nie chciała pokazać, ale niedługo juz sie zobaczymy czas szybko leci. No i teraz juz na pewno wiem, że to córa, waży obecnie około 2150g wiec pewnie jeszcze z kilo przybierze,no i co najważniejsze wszystko dobrze Już niedługo dziewczynki... coraz blizej
kasiasysunia
Zaangażowana w BB
hej!
Ja właśnie wróciłam z wizyty. wszystko ok, poza żelazem - dostałam tardyferon do "jedzenia'. Mały Olek waży już 3kg!! Takze spory chłopak z niego będzie. Serduszko ładnie bije. Kolejna wizyta 12.11. i wtedy będę miała umawianą cc.
Ja właśnie wróciłam z wizyty. wszystko ok, poza żelazem - dostałam tardyferon do "jedzenia'. Mały Olek waży już 3kg!! Takze spory chłopak z niego będzie. Serduszko ładnie bije. Kolejna wizyta 12.11. i wtedy będę miała umawianą cc.
Kasiasysunia zazdroszcze tego zelaza, ja najnizsze mialam 8,3 teraz ledwo 9 przekracza... a zelazo biore w podwojnej dawce za tydzoen robie wyniki zobaczymy czy cos podroslo, ale moj organizm poza hemoroidami nie widzi zmian
reklama
Magda Singh
Fanka BB :)
WItam po długiej przerwie....Melduje ze u nas wszystko ok tylko musze zelazo brac.
Wczoraj byłysmy na usg i córcia w 33tc i 2 dni od OM wazy 2650g co odpowiada 35 tc i 2 dni (z wymiarów i wagi). Lekarz az wystraszył sie i pytał czy nie mam cukrzycy ale jak dowiedzial sie ze corka 4500g wazyla to stwierdzil ze w takim przypadku wszystko ok i rozpakuje sie wczesniej a waga wskoczy na 100% do 4500g najmarniej.
Młoda od zeszłego usg (29.10) głową w dół.
Na tym usg lekarz potwierdzil czesciowe zejscie do kanału rodnego.
Prawdopodobnie cc bede miała przesuniętą na koniec tego miesiaca. Wszystko bede wiedziala w poniedziałek. A w poniedzialek czekaja mnie ostatnie badania, (tona badan) ktg i konsultacja z ordynatorem na temat wczesniejszej cc.
P.S. Przytyłam tylko 6 kg
Wczoraj byłysmy na usg i córcia w 33tc i 2 dni od OM wazy 2650g co odpowiada 35 tc i 2 dni (z wymiarów i wagi). Lekarz az wystraszył sie i pytał czy nie mam cukrzycy ale jak dowiedzial sie ze corka 4500g wazyla to stwierdzil ze w takim przypadku wszystko ok i rozpakuje sie wczesniej a waga wskoczy na 100% do 4500g najmarniej.
Młoda od zeszłego usg (29.10) głową w dół.
Na tym usg lekarz potwierdzil czesciowe zejscie do kanału rodnego.
Prawdopodobnie cc bede miała przesuniętą na koniec tego miesiaca. Wszystko bede wiedziala w poniedziałek. A w poniedzialek czekaja mnie ostatnie badania, (tona badan) ktg i konsultacja z ordynatorem na temat wczesniejszej cc.
P.S. Przytyłam tylko 6 kg
Ostatnia edycja: