reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

ja po wizycie usg
mała ma ponad 2223g , termin znowu się przesunął , teraz to 8 grudnia ,
jest duża jak na ten tydzień ciąży , choć jak lekarz stwierdził brzuch mam mały :)

dopytałam jak będzie z porodem po cc , i powiedział że jak zechcę ja to mogę rodzić naturalnie ale nie wiadomo co z blizną , na pewno dopiero przy akcji skurczowej będzie wiadomo czy ona wytrzyma czy nie , a że miałam cc to mogą po prostu odrazu zrobić cc i nie czekać na rozwój akcji

a ja mam żelazo 154 mg/dl

reklama
magda - dobrze, że u Ciebie ok i córunia taka duża :)

eli - fajnie, że będziesz miała możliwość wyboru w szpitalu. Gratki za udaną wizytę i sporą córunię.

Kasiasysunia zazdroszcze tego zelaza, ja najnizsze mialam 8,3 teraz ledwo 9 przekracza... a zelazo biore w podwojnej dawce :( za tydzoen robie wyniki zobaczymy czy cos podroslo, ale moj organizm poza hemoroidami nie widzi zmian :D

Gdy obniżył mi się poziom żelaza to brałam tardyferon i feroplex. po za tym mąż codziennie kupował dla mnie wołowinkę i jadłam steki- to pomogło :)

A mi nic nie pomaga, ani zelazo w tabsach, ani wolowina, soki z burakow, natka z pietruchy, szpinak i kiwi. Wszystko pozeram tonami i dupa blada zelazo nie rosnie :(

reklama
Jopal, w ciąży bliźniacze nie znasz dnia ani godziny. Szyjka jeszcze trzyma, więc mam nadzieję, że wytrzymam do terminu cc.

Do góry