reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Ja też już w sumie spakowana, tylko dla małej wyprawki jeszcze nie mam typu kombinezon i coś pod niego. Jakoś nie mogę sie zdecydować.. :p Ale coś tam w szafie jednak jest jakby co...

Magda, no to jeszcze miesiąc. Ale to takie dziwne znać nawet godzinę. Mnie by to jeszcze bardziej zestresowało. No ale musi tak byc.

Magda, no to jeszcze miesiąc. Ale to takie dziwne znać nawet godzinę. Mnie by to jeszcze bardziej zestresowało. No ale musi tak byc.

Wiesz powiem ci szczerze ze gorzej stresuje si eniz przy corce. Moze dlatego ze normalnie zaczelam rodzic a niestety bez akcji porodowej po 12h cc. ale teraz wiem co mnie wsumie czeka. kolezanka 5 miesiecy temu rodzila drugie cc. wycinaja stara blizne i nowa jest ale powiedziala ze w pierwszej ciazy 2 dni chodzila jak staruszka zgieta a teraz smigala

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko ok, mały trochę przystopował z wagą i ma teraz 3200g. choć gin 3 razy powtarzał że to orientacyjnie, i tak jest spory. Dostałam skierowanie do szpitala na cc, 24.11. mam się zgłosić i dzień później zrobią cesarkę. Mam nadzieję, że młody nie będzie się pchał wcześniej na świat.
Wyniki posiewu z pochwy ok. Aa... szyjka się trochę skraca - jak to gin powiedział "szykuje się do porodu". Mały jeszcze wysoko ułożony.

Do góry