reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Moja córa jak pisałam już od jakiegoś czasu główką w dół, buzki na badaniu też nie chciała pokazać, ale niedługo juz sie zobaczymy :) czas szybko leci. No i teraz juz na pewno wiem, że to córa, waży obecnie około 2150g wiec pewnie jeszcze z kilo przybierze,no i co najważniejsze wszystko dobrze:tak: Już niedługo dziewczynki... coraz blizej

hej!
Ja właśnie wróciłam z wizyty. wszystko ok, poza żelazem - dostałam tardyferon do "jedzenia'. Mały Olek waży już 3kg!! Takze spory chłopak z niego będzie. Serduszko ładnie bije. Kolejna wizyta 12.11. i wtedy będę miała umawianą cc.

Kasiasysunia zazdroszcze tego zelaza, ja najnizsze mialam 8,3 teraz ledwo 9 przekracza... a zelazo biore w podwojnej dawce :( za tydzoen robie wyniki zobaczymy czy cos podroslo, ale moj organizm poza hemoroidami nie widzi zmian :D

reklama
WItam po długiej przerwie....Melduje ze u nas wszystko ok tylko musze zelazo brac.

Wczoraj byłysmy na usg i córcia w 33tc i 2 dni od OM wazy 2650g co odpowiada 35 tc i 2 dni (z wymiarów i wagi). Lekarz az wystraszył sie i pytał czy nie mam cukrzycy ale jak dowiedzial sie ze corka 4500g wazyla to stwierdzil ze w takim przypadku wszystko ok i rozpakuje sie wczesniej a waga wskoczy na 100% do 4500g najmarniej.

Młoda od zeszłego usg (29.10) głową w dół.

Na tym usg lekarz potwierdzil czesciowe zejscie do kanału rodnego.

Prawdopodobnie cc bede miała przesuniętą na koniec tego miesiaca. Wszystko bede wiedziala w poniedziałek. A w poniedzialek czekaja mnie ostatnie badania, (tona badan) ktg i konsultacja z ordynatorem na temat wczesniejszej cc.

P.S. Przytyłam tylko 6 kg :happy::happy:

Ostatnia edycja:
Do góry