reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Ja też dobrze zniosłam tę glukozę. Pół cytrynki mi położna do kubeczka wcisnęła i poszło jednym haustem :) Słodko-kwaśne było aż mnie w gardle zadrapało, ale na pewno nawet nie pomyślałam o zwymiotowaniu tego ;p

Czesc Dziewoje :)
Alka i Liv chłopaki na 6!!! :)) słodkie buziolki :)

Ja wczoraj bylam na badaniu u gina i infekcja dalej sie trzyma :/ wiec dostalam inne tabletki dowcipne. Szyjka zamknieta, nie skraca sie.
Dzisiaj ylismy z Mężem prywatnie na usg, ale nie 3 d tylko na tym standardowym. Maluszek sie krecil ssal kciuka, trzymal raczek na czole :) cudny widok. lekarz powiedzial, ze serce prawidlowo bije, piekny kregoslup i wieeeelki siusiak :) nawet sie smial, ze panny beda od niego uciekac takiego ma wielkego siusiaka :pP na co ja oczywiscie w obronie mojego dziecka powiedzialam, ze wlasie bedzie panny przyciagal tym siusiaczkiem :) :pP Patrzylam sobie na niego i nie moglam sie napatrzec :) choć nie widac buzki, tak jak na 3 d to moglabym przysisac, ze Kubciu jest najsliczniejszym dzieckiem na swiecie :) z pewnoscia kazda z was mysli tez tak o swoim :) niesamowite i piekne wrazenia :) Mały ulozyl sie juz glowka do dolu, tylko nie dowiezialam sie ile wazy, lekarz zmierzyl tylko kosc udowa i mierzyla 5,5 cm, jesli ktorej z was dzidzia tez miala kostke o takiej dlugosci to prosze mi napisac ile wazyla, jesli wam powiedziano :) bo jestem ciekawa. No i ten grudzien staje sie coraz bardziej realny, wg dzisiejszego usg 27 grudnia.

Niestety zdjecia nie dostalam wiec nie wkleje, ale mozecie wierzyc na slowo :) Moje Maleństwo jest cudne :))

Ostatnia edycja:
Sarat na pewno cudne jest Twoje maleństwo :-) zresztą wszystkie takie maleństwa są cudne!! :-D super że wszystko w porządku! a infekcja po innych tabletkach na pewno zniknie!
już się doczekać nie mogę wizyty u mojego gina.. zobaczę wtedy i ja Szkraba i będę wiedzieć ile waży bo bardzo mnie to ciekawi :-D

Sarat wiem, jakie to przeżycie, już raz to przeżyłam :-)
Co do glukozy to ja sobie wmówiłam, że to pożywienie, bo badanie było na czczo i jednym haustem przechyliłam kubeczek. Poszło gładko, nie narzekam. A siedzieć nie trzeba, moja ginka mówiła, że można chodzić. Ale ja patrzyłam na ludzi, spotkałam koleżankę, pogadałam i jakoś zleciało. Do przeżycia i to na luzie :cool2:
Pozdrawiam

reklama
Do góry