reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Asteria cieszę się że z Wami wszystko w porządku i że wizyta się udała!! :-)
Asteria
Wdrożona(y)
Alka: nie wiem czy takie male jednak bedzie normalne wesele;P wczoraj zmienialismy w lokalu menu
Kasiu: wielka babeczka
Kasiu: wielka babeczka
aga3004
Asteria super że wszystko jest ok.
Liv całuśny maluszek
Po wczorajszej wizycie ok. Szyjka ok. Julka jak zwykle bardzo ruchliwa. Waży już 1260g :-)
Tylko mam się zgłosić do poradni diabetologicznej i przejść na dietę. Jedyny minus ale do zrobienia.
Liv całuśny maluszek
Po wczorajszej wizycie ok. Szyjka ok. Julka jak zwykle bardzo ruchliwa. Waży już 1260g :-)
Tylko mam się zgłosić do poradni diabetologicznej i przejść na dietę. Jedyny minus ale do zrobienia.
Emmm
Ja wczoraj byłam i w sumie uspokoiła mnie ginka. Zapisała żelazo , żeby poprawić morfo, mały waży 840 g i wszystkie wymiary ma zgodnie z tygodnie oprócz nóżek ciut za długie, ale się uśmialiśmy z mężem, bo on jak się urodził, to wszyscy mówili, że ma dziwnie długie nogi, więc pewnie będzie mała kopia męża , ale to super.mam nadzieję, że też wyrośnie na takiego fajnego faceta A jeśli chodzi o to , że przytyłam tylkko 3 kg, to nie mam się przejmować w ogóle, organizm sam sobie przytyje, ile potrzebuje i nie patrzeć na żadne wykresy, czy kalkulatory
reklama
aga3004
Emmm super, że wszystko ok a długimi nóżkami niech teraz okłada mamusię po żebrach DDDD
aga wow jaka Julka już duża )))))))))))
duża duża mam nadzieje, że nie będzie taka duża jak tatuś-4100