reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Asteria - gratuluję udanej wizyty i super że wszystko dobrze. Nasza malutka rośnie w siłę bo ja jestem w 26 tyg. a waży 1090 hi hi a Wasza jednak mniej, mam nadzieję że nasza mała nie urodzi się z wagą 5 kg hi hi hi

Asteria super że wszystko jest ok.
Liv całuśny maluszek :tak:

Po wczorajszej wizycie ok. Szyjka ok. Julka jak zwykle bardzo ruchliwa. Waży już 1260g :-)
Tylko mam się zgłosić do poradni diabetologicznej i przejść na dietę. Jedyny minus ale do zrobienia.

Ja wczoraj byłam i w sumie uspokoiła mnie ginka. Zapisała żelazo , żeby poprawić morfo, mały waży 840 g i wszystkie wymiary ma zgodnie z tygodnie oprócz nóżek:p ciut za długie, ale się uśmialiśmy z mężem, bo on jak się urodził, to wszyscy mówili, że ma dziwnie długie nogi, więc pewnie będzie mała kopia męża , ale to super.mam nadzieję, że też wyrośnie na takiego fajnego faceta :) A jeśli chodzi o to , że przytyłam tylkko 3 kg, to nie mam się przejmować w ogóle, organizm sam sobie przytyje, ile potrzebuje i nie patrzeć na żadne wykresy, czy kalkulatory :)

Emmm super, że wszystko ok :) a długimi nóżkami niech teraz okłada mamusię po żebrach :DDDDD
aga wow jaka Julka już duża :))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry