reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Asteria - gratuluję udanej wizyty i super że wszystko dobrze. Nasza malutka rośnie w siłę bo ja jestem w 26 tyg. a waży 1090 hi hi a Wasza jednak mniej, mam nadzieję że nasza mała nie urodzi się z wagą 5 kg hi hi hi

Asteria super że wszystko jest ok.
Liv całuśny maluszek :tak:

Po wczorajszej wizycie ok. Szyjka ok. Julka jak zwykle bardzo ruchliwa. Waży już 1260g :-)
Tylko mam się zgłosić do poradni diabetologicznej i przejść na dietę. Jedyny minus ale do zrobienia.

Ja wczoraj byłam i w sumie uspokoiła mnie ginka. Zapisała żelazo , żeby poprawić morfo, mały waży 840 g i wszystkie wymiary ma zgodnie z tygodnie oprócz nóżek:p ciut za długie, ale się uśmialiśmy z mężem, bo on jak się urodził, to wszyscy mówili, że ma dziwnie długie nogi, więc pewnie będzie mała kopia męża , ale to super.mam nadzieję, że też wyrośnie na takiego fajnego faceta :) A jeśli chodzi o to , że przytyłam tylkko 3 kg, to nie mam się przejmować w ogóle, organizm sam sobie przytyje, ile potrzebuje i nie patrzeć na żadne wykresy, czy kalkulatory :)

Emmm super, że wszystko ok :) a długimi nóżkami niech teraz okłada mamusię po żebrach :DDDDD
aga wow jaka Julka już duża :))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry