reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Asteria cieszę się że z Wami wszystko w porządku i że wizyta się udała!! :-)
Asteria
Wdrożona(y)
Alka: nie wiem czy takie male jednak bedzie normalne wesele;P wczoraj zmienialismy w lokalu menu
Kasiu: wielka babeczka
Kasiu: wielka babeczka
aga3004
Asteria super że wszystko jest ok.
Liv całuśny maluszek
Po wczorajszej wizycie ok. Szyjka ok. Julka jak zwykle bardzo ruchliwa. Waży już 1260g :-)
Tylko mam się zgłosić do poradni diabetologicznej i przejść na dietę. Jedyny minus ale do zrobienia.
Liv całuśny maluszek

Po wczorajszej wizycie ok. Szyjka ok. Julka jak zwykle bardzo ruchliwa. Waży już 1260g :-)
Tylko mam się zgłosić do poradni diabetologicznej i przejść na dietę. Jedyny minus ale do zrobienia.
Emmm
Ja wczoraj byłam i w sumie uspokoiła mnie ginka. Zapisała żelazo , żeby poprawić morfo, mały waży 840 g i wszystkie wymiary ma zgodnie z tygodnie oprócz nóżek
ciut za długie, ale się uśmialiśmy z mężem, bo on jak się urodził, to wszyscy mówili, że ma dziwnie długie nogi, więc pewnie będzie mała kopia męża , ale to super.mam nadzieję, że też wyrośnie na takiego fajnego faceta
A jeśli chodzi o to , że przytyłam tylkko 3 kg, to nie mam się przejmować w ogóle, organizm sam sobie przytyje, ile potrzebuje i nie patrzeć na żadne wykresy, czy kalkulatory 
reklama
aga3004
Emmm super, że wszystko oka długimi nóżkami niech teraz okłada mamusię po żebrach
DDDD
aga wow jaka Julka już duża)))))))))))
duża duża mam nadzieje, że nie będzie taka duża jak tatuś-4100