reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
a ja bym mogła urodzić i w grudniu,tylko pod sam koniec,może nawet w sylwestra :) ale znając moje szczęście przenoszę jakieś 2 tygodnie.

dziewczyny gratuluje duzych dzidzi:-)
chaga mamy tak samo wizyte:-)
ja dzisiaj wizyte u polozznej nic ciekawego wazenie cisnienie mierzenie wysokosci dna macicy jak sie nie mysle tetna plodu a raczej juz emilci miala 143:-) znowu prawie plakalam jak uslyszlam :-)
tylko musialam siusiac do pojemniczka bo ostatnio krew w moczu mialam jak sisi robilam i bakterie i leukocyty ostatnnio wyszly:-(
moze ktoras z was sie orientuje czy to cos powaznego?

Witajcie, dawno się nie odzywałam, ale śledzę na bieżąco co u Was słychać. Ja wróciłam niedawno od lekarza. Z synkiem wszystko ok. Wykluczone wady, oby tak dalej. A waga? 1580 g :) normalnie szok. Ciekawa jestem jak będę wyglądać w grudniu, jak On będzie tak przybierał na wadze. Ale najważniejsze, że wszystko z Nim dobrze, tylko ja muszę zrobić dopplerowskie badanie nóg, by wykluczyć zakrzepicę. Na nogach od ud do łydek pojawiły mi się czerwone pręgi i jest to trochę niepokojące.

Pozdrawiam cieplutko

reklama
Do góry