reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
ja 26 lipca dowiem na 100% się już czy chłop czy dziewuszka:)

Asteria na 100% to się dowiesz jak urodzisz :):):) hihihi

A wiecie co dziewczyny, na początku większość z nas miała jakieś dziwne przeczucie na chłopca - pamiętacie?? A teraz widzę się wszystko zmienia.. Ja najpierw myślałam, że będzie chłopak, później, że dziewczynka, a teraz to wiem tylko tyle, że będzie dziecko :-D żadnych przeczuć co do płci - w sobotę mam usg genetyczne - może coś tam dzieciątko zechce pokazać co ma między nóżkami, ale pewnie za wcześnie co ??

A wiecie co dziewczyny, na początku większość z nas miała jakieś dziwne przeczucie na chłopca - pamiętacie?? A teraz widzę się wszystko zmienia.. Ja najpierw myślałam, że będzie chłopak, później, że dziewczynka, a teraz to wiem tylko tyle, że będzie dziecko :-D żadnych przeczuć co do płci - w sobotę mam usg genetyczne - może coś tam dzieciątko zechce pokazać co ma między nóżkami, ale pewnie za wcześnie co ??

to napreno ze sie dowiem, ale tez to zauwazylam:D ze wszystkim sie zmienia...

u mnie tez bedzie cora czuje to w kosciach :p

dziewczyny jestem happy. Dziecko zdrowe, ja moge chodzic nie mam krwiaka nic. Dostalam luteine ze wzgledu na moje bole jak na miesiaczke.
Moge chodzic ale nie szalec.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ps. Jakie Wasze dzidziały miały wymiary NT na prenatalnych :??

a nast wizyta za miesiac

swoja droga zapłaciłam za witaminy femibion 70 zł :O:O:O:O

ps. Jakie Wasze dzidziały miały wymiary NT na prenatalnych :??

swoja droga zapłaciłam za witaminy femibion 70 zł :O:O:O:O

wymiary możecie podać,też jestem ciekawa.jutro napisze nasz wymiar :)
70 zł za witaminy...szok!

u mnie też się nic nie zmienia.od początku mam przeczucie na chłopca i teraz tylko się upewniam :)

reklama
dziewczyny czy ja uż Wam mówiłam że mam cudne dziecko ? :-D
byliśmy na USG genetycznym i ono jest takie chudziutkie i ma takie cieniusieńkie żeberka, policzyłam mu paluszki, a ma 6,6 cmgości, przezierność karku 1,1 i widoczne wszystkie kosteczki nosowe
ale powiem Wam, że charakterek to ma od małego, nie chciał się przewrócić na bok i jak go lekarz szturchał to otwierał buźkę jak by chciał coś nakrzyczeć, i w końcu uparł się i nie było mowy żeby się odwrócił, matka musiała wypić litr wody i wtedy pęcherz go wypchnął :)
eh takie małe a już różki pokazuje
zdjęcie wkleję jutro bo zapomniałam zaskanować, a płci niestety lekarz nie podjął się oceniać. Ale za 2 tyg. idę do takiego super co pewnie zabawi się w zgadywanki :)

Marciaa super wieści!!!

Do góry