reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
ja 26 lipca dowiem na 100% się już czy chłop czy dziewuszka:)

Asteria na 100% to się dowiesz jak urodzisz :):):) hihihi

A wiecie co dziewczyny, na początku większość z nas miała jakieś dziwne przeczucie na chłopca - pamiętacie?? A teraz widzę się wszystko zmienia.. Ja najpierw myślałam, że będzie chłopak, później, że dziewczynka, a teraz to wiem tylko tyle, że będzie dziecko :-D żadnych przeczuć co do płci - w sobotę mam usg genetyczne - może coś tam dzieciątko zechce pokazać co ma między nóżkami, ale pewnie za wcześnie co ??

A wiecie co dziewczyny, na początku większość z nas miała jakieś dziwne przeczucie na chłopca - pamiętacie?? A teraz widzę się wszystko zmienia.. Ja najpierw myślałam, że będzie chłopak, później, że dziewczynka, a teraz to wiem tylko tyle, że będzie dziecko :-D żadnych przeczuć co do płci - w sobotę mam usg genetyczne - może coś tam dzieciątko zechce pokazać co ma między nóżkami, ale pewnie za wcześnie co ??

to napreno ze sie dowiem, ale tez to zauwazylam:D ze wszystkim sie zmienia...

u mnie tez bedzie cora czuje to w kosciach :p

dziewczyny jestem happy. Dziecko zdrowe, ja moge chodzic nie mam krwiaka nic. Dostalam luteine ze wzgledu na moje bole jak na miesiaczke.
Moge chodzic ale nie szalec.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ps. Jakie Wasze dzidziały miały wymiary NT na prenatalnych :??

a nast wizyta za miesiac

swoja droga zapłaciłam za witaminy femibion 70 zł :O:O:O:O

ps. Jakie Wasze dzidziały miały wymiary NT na prenatalnych :??

swoja droga zapłaciłam za witaminy femibion 70 zł :O:O:O:O

wymiary możecie podać,też jestem ciekawa.jutro napisze nasz wymiar :)
70 zł za witaminy...szok!

u mnie też się nic nie zmienia.od początku mam przeczucie na chłopca i teraz tylko się upewniam :)

reklama
dziewczyny czy ja uż Wam mówiłam że mam cudne dziecko ? :-D
byliśmy na USG genetycznym i ono jest takie chudziutkie i ma takie cieniusieńkie żeberka, policzyłam mu paluszki, a ma 6,6 cmgości, przezierność karku 1,1 i widoczne wszystkie kosteczki nosowe
ale powiem Wam, że charakterek to ma od małego, nie chciał się przewrócić na bok i jak go lekarz szturchał to otwierał buźkę jak by chciał coś nakrzyczeć, i w końcu uparł się i nie było mowy żeby się odwrócił, matka musiała wypić litr wody i wtedy pęcherz go wypchnął :)
eh takie małe a już różki pokazuje
zdjęcie wkleję jutro bo zapomniałam zaskanować, a płci niestety lekarz nie podjął się oceniać. Ale za 2 tyg. idę do takiego super co pewnie zabawi się w zgadywanki :)

Marciaa super wieści!!!

Do góry