reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

nasza przeziornosc miala 1,6
moje dzieck obylo spokojne dało się oglądac ze wszystkich stron. Jakie ma super uda, zoladeczek bylo widać dobrze i aortę...

Donia cieszę się ze i u Ciebie dobrze bo się denerwowałaś. No to mozemy sobie pstryknać wirtualnego kielonka :-) Kamień z serca

reklama
nasza przeziornosc miala 1,6
moje dzieck obylo spokojne dało się oglądac ze wszystkich stron. Jakie ma super uda, zoladeczek bylo widać dobrze i aortę...

Donia cieszę się ze i u Ciebie dobrze bo się denerwowałaś. No to mozemy sobie pstryknać wirtualnego kielonka :-) Kamień z serca

a ile miałaś udzerzeń serca? ja mam wpisane 158 ale wydaje mi się, że doktor podyktował 148
a rzeczywiście była zdenerwowana, zwłaszcza, że w nocy śniły mi się trupy i szpitalne sale :)

Wieszco nawet nie wiem, szukałam na ekranie częstotliwości ale nie widzialam a potem mnie zagadał i zapomnialam spytać :zawstydzona/y: Ale w szpitalu ostatnio mi biło 150 :) muszę kuknąć w książeczkę może zanotował. Tylko mojej cytologi jeszcze nie było wrrr a 2 tyg minęło

Ja na wyniki cytologii czekam już 4 tydzień:/ A miały przyjść pocztą po maksymalnie dwóch tygodniach. I teraz w poniedziałek pojadę na wizytę bez wyników cytologii, no ale to już nie moja wina, nic z tym nie zrobię pozostaje mi tylko poczekać cierpliwie.

Znalazłam miejsce, gszie napisać o wizycie.
A więc jak już wcześniej pisałam
Dzidzia ma się dobrze, ma już prawie 7 cm,
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
(bez 2mm
002.gif
)
Kośc nosowa widoczna, przezierność 1,8 mm, tętno 162, wszystko widoczne i żadnych zastrzeżeń Pani doktor nie miał

Znalazłam miejsce, gszie napisać o wizycie.
A więc jak już wcześniej pisałam
Dzidzia ma się dobrze, ma już prawie 7 cm,
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
(bez 2mm
002.gif
)
Kośc nosowa widoczna, przezierność 1,8 mm, tętno 162, wszystko widoczne i żadnych zastrzeżeń Pani doktor nie miał

ooo, wielki mały człowiek :) gratulacje!!!

Anisia, moze zadzwon do laboratorium. Moze ktos po prostu ich nie wyslal...

Donia, duzy babelek, wszystko ok, to tylko sie cieszyc:-D

Alka pewnie tez wrocisz taka uradowana jak Donia:-D

reklama
Do góry