reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
mi się śniła na początku córeczka, potem przeczucie mówiło że chłopak, a teraz jak patrzę jak twarz mi się pryszczami obsypała to znów stawiam na dziewczynkę

Ja z Nikosiem mialam extra buzię, w sumie nigdy nie mialam problemów
a tu mam czolo wysiane krostami i brzydki dekolt no i na plecach takie bolące moze na dziewuszkę faktycznie :) zobaczymy czy się sprawdzi

hmmm czyli istnieje jakieś prawdopodobieństwo ,że jak cie wysypie krostkami to będzie dziewczynka?

jeżeli tak to promyczek nadzieji się w moim serduszku pojawił:-)
ale synuś też będzie kochany :-*

ja mam pierwsze pryszcze a nigdy ich nie miałam, nawet w okresie dorastanie, jeden na policzku, jeden na piersi i jeden na brzuchu... czy to też na dziewczynkę? :-D

ja też nigdy nie miałam problemów z cerą a teraz...nie mogę się w ogólę pozbyć tych pryszczy i twarz w ogólę jakoś tak nie ładnie wygla, za niecałe 2 tyg przekonam się czy to córeczka takie cos spowodowała

reklama
Do góry