reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
aninaaa no szkoda ze nic nie wyszlo, napięcie rzeczywiście zbudowałaś ;-) na kiedy teraz się zapisałaś???

pati super wieści :-) dobrze, że poszłaś rozwiąc wątpliwości a przy okazji sprawiłaś sobie trochę radości

ja to w ogóle myślałam, że mogły by być granty w ramach których zakupowano by USG do domu ciężarych, żeby mogły sobie codziennie podglądać bobaska. Znaczie by to wpłynęło na psychikę ciężarych :-D

:-D donia masz racje to super pomysl!!!!! hm.... trzeba by wprowadzic w zycie, tak dla dobrego samopoczucia ciezarnych :)))))
Panna nie czekaj moze do srody..... ja wczoraj upewnilam sie, ze zawsze warto leciec i sprawdzic czy jest ok! Przynajmniej sie uspokoisz, bo bole na pewno niegrozne sa!!!!
Asteria pozdrawiam :)
Aninaaa troche nie rozumiem czemu musisz czekac do nastepnego tyg, jak ma sie obawy to wizyte mozna miec tego samego dnia....... a na Twoim miejscu nie czekala bym ani chwili dluzej.

pati, swietnie, ze ogladalas malucha, w ogole prawie 15 tydzien Ci stuka:-D

ja to w ogóle myślałam, że mogły by być granty w ramach których zakupowano by USG do domu ciężarych, żeby mogły sobie codziennie podglądać bobaska. Znaczie by to wpłynęło na psychikę ciężarych :-D

w Australii wlasnie powstalo takie usg
sorry, ale w innym jezyku Ultralyd i sofakroken

Moja lekarka powiedziała, że jak jakiś ból trwa dłużej niż dwie godziny, albo jest bardzo intensywny to mam się stawić w przychodni lub szpitalu. Tak samo w przypadku plamienia, moja ciąża jest od poczatku traktowana jako zagrożona z powodu poronienia w zeszłym roku. :eek:
Bardzo mnie uspokaja posiadanie telefonu komórkowego mojej lekarki. Narazie korzystałam z tego faktu 2 razy ale jest to dobra opcja. :happy2:
Uważajcie na siebie, moja lekarka mówi , że lepiej chuchac na zimne ale też bez przesady. Ja ganiam do pracy i robię drobne zakupy, chodzę na spacery i wykonuje normalnie prace domowe ale z opcją, że jak sie poczuje źle albo ciąża będzie zagrożona to się natychmiast kłade. :-p

witam kobitki!
okazało się po czwartkowym usg ze jestem w 14.5 tyg.:)
pokazuje moja dzidzie, która rośnie zdrowo:):)
DSCF2567.jpg

reklama
piekne dzidziorki...ja czekam na penatalne z utesknieniem...niby 18 mialam miec ale chyba predzej sie przejde z racji plamien. Dzis zadzwonie. Ja mam fajne zdjecie ze szpitala...rączka jest na wysokosci nosa i wyglada malenstwo jak pinokio hihih

Do góry