reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Marciaa trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.ja dzisiaj też się wybieram na izbę przyjęć,właśnie się ogarniam i w drogę.denerwuję się straszliwie,ale przyjąć mnie muszą i zbadać.

reklama
liv wczoraj mialam z dwie plamki dzis tylko takie dleikatne brudzenie. Zadzwonię o 12 do ginekologa to może jutro lub w srodę mnie przyjmie. Nie ma bata. Jutro by był 11t i 3 dzien jak myslicie bedzie widać kość nosowa? bo według USG dzidzia dzisiaj ma 12tydzien i 4 dzien

moje powiedzienie ulubione ostatnio jak nie urok to sra*czka.
Anina bedzie dobrze jestesmy tu po to zeby sie pocieszyc. wiem, ze latwo sie mowi bo do mnie jak grochem o scianem i tak sie stresuje ze nogi mi lataja czasem...
jeszcze przenosimy nasze dzieci:-p

Bierut tylko duphaston 2x1. Zmierzylam sobie jeszcze TSH dla pewnosci i elektrolity czy mi potasu nie brakuje i innych rzeczy :-)
lezenie mi pomaga :)

no i już.matko spędziłam tak pół dnia,ale było warto.
no więc....nerwy ogromne.powiedziałam o swoich objawach i zostałam skierowana na usg.z maluchem wszystko ok.pani dr powiedziała że jest strasznie żywotny bo ciągle skacze, fika...co mnie ucieszyło.maluch jest starszy o tydzień.z usg wychodzi mu równe 12 tygodni.
z tych gorszych wieści...na usg wyszedł krwiak pozakosmówkowy. chcieli mnie zatrzymać w szpitalu,ale ja zwyczajnie nie mogę.mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć,bo krwiak spowodował,że kosmówka zaczęła się zwyczajnie odklejać.oczywiście mam przygotować się na najgorsze,bo różnie może być i oni nic nie mogę więcej zrobić.
tak więc pożyjemy-zobaczymy

reklama
Do góry