reklama
livastrid
2010 & 2012
Marciaa pinokio? smiesznie to musi wygladac na Twoim miejscu spakowalabym sie i do szpitala pojechala
aninaaa trudne, ale postararaj sie nie denerwowac, zycze by wszystko bylo ok
aninaaa trudne, ale postararaj sie nie denerwowac, zycze by wszystko bylo ok
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
liv wczoraj mialam z dwie plamki dzis tylko takie dleikatne brudzenie. Zadzwonię o 12 do ginekologa to może jutro lub w srodę mnie przyjmie. Nie ma bata. Jutro by był 11t i 3 dzien jak myslicie bedzie widać kość nosowa? bo według USG dzidzia dzisiaj ma 12tydzien i 4 dzien
moje powiedzienie ulubione ostatnio jak nie urok to sra*czka.
Anina bedzie dobrze jestesmy tu po to zeby sie pocieszyc. wiem, ze latwo sie mowi bo do mnie jak grochem o scianem i tak sie stresuje ze nogi mi lataja czasem...
jeszcze przenosimy nasze dzieci
moje powiedzienie ulubione ostatnio jak nie urok to sra*czka.
Anina bedzie dobrze jestesmy tu po to zeby sie pocieszyc. wiem, ze latwo sie mowi bo do mnie jak grochem o scianem i tak sie stresuje ze nogi mi lataja czasem...
jeszcze przenosimy nasze dzieci
livastrid
2010 & 2012
powinno byc widac, skoro wg usg to 12 tydzien, Marciaa, moze hormonalnie nie wyrabiasz, bierzesz cos?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Bierut tylko duphaston 2x1. Zmierzylam sobie jeszcze TSH dla pewnosci i elektrolity czy mi potasu nie brakuje i innych rzeczy :-)
lezenie mi pomaga
lezenie mi pomaga
livastrid
2010 & 2012
to lez i wypoczywaj ile mozesz.
Na wizycie zapytaj czy gdzies krwiaka nie widzi
Na wizycie zapytaj czy gdzies krwiaka nie widzi
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
no i już.matko spędziłam tak pół dnia,ale było warto.
no więc....nerwy ogromne.powiedziałam o swoich objawach i zostałam skierowana na usg.z maluchem wszystko ok.pani dr powiedziała że jest strasznie żywotny bo ciągle skacze, fika...co mnie ucieszyło.maluch jest starszy o tydzień.z usg wychodzi mu równe 12 tygodni.
z tych gorszych wieści...na usg wyszedł krwiak pozakosmówkowy. chcieli mnie zatrzymać w szpitalu,ale ja zwyczajnie nie mogę.mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć,bo krwiak spowodował,że kosmówka zaczęła się zwyczajnie odklejać.oczywiście mam przygotować się na najgorsze,bo różnie może być i oni nic nie mogę więcej zrobić.
tak więc pożyjemy-zobaczymy
no więc....nerwy ogromne.powiedziałam o swoich objawach i zostałam skierowana na usg.z maluchem wszystko ok.pani dr powiedziała że jest strasznie żywotny bo ciągle skacze, fika...co mnie ucieszyło.maluch jest starszy o tydzień.z usg wychodzi mu równe 12 tygodni.
z tych gorszych wieści...na usg wyszedł krwiak pozakosmówkowy. chcieli mnie zatrzymać w szpitalu,ale ja zwyczajnie nie mogę.mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć,bo krwiak spowodował,że kosmówka zaczęła się zwyczajnie odklejać.oczywiście mam przygotować się na najgorsze,bo różnie może być i oni nic nie mogę więcej zrobić.
tak więc pożyjemy-zobaczymy
livastrid
2010 & 2012
dobrze, ze wiesz na czym stoisz, aninaaa
maluch skacze a Ty lez, bez gadania
musisz odpoczywac, a on sie wchlonie
maluch skacze a Ty lez, bez gadania
musisz odpoczywac, a on sie wchlonie
panna.nikt
Fanka BB :)
Aniaa, leż i jeszcze raz leż, warto się poświęcić. Dobrze, że coś juz wiesz. Wszystko będzie dobrze.
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Anina leż kochana jak dziewczyny mówią...
trzeba być dobrej myśli.!!
trzeba być dobrej myśli.!!