reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Marciaa trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.ja dzisiaj też się wybieram na izbę przyjęć,właśnie się ogarniam i w drogę.denerwuję się straszliwie,ale przyjąć mnie muszą i zbadać.

reklama
liv wczoraj mialam z dwie plamki dzis tylko takie dleikatne brudzenie. Zadzwonię o 12 do ginekologa to może jutro lub w srodę mnie przyjmie. Nie ma bata. Jutro by był 11t i 3 dzien jak myslicie bedzie widać kość nosowa? bo według USG dzidzia dzisiaj ma 12tydzien i 4 dzien

moje powiedzienie ulubione ostatnio jak nie urok to sra*czka.
Anina bedzie dobrze jestesmy tu po to zeby sie pocieszyc. wiem, ze latwo sie mowi bo do mnie jak grochem o scianem i tak sie stresuje ze nogi mi lataja czasem...
jeszcze przenosimy nasze dzieci:-p

Bierut tylko duphaston 2x1. Zmierzylam sobie jeszcze TSH dla pewnosci i elektrolity czy mi potasu nie brakuje i innych rzeczy :-)
lezenie mi pomaga :)

no i już.matko spędziłam tak pół dnia,ale było warto.
no więc....nerwy ogromne.powiedziałam o swoich objawach i zostałam skierowana na usg.z maluchem wszystko ok.pani dr powiedziała że jest strasznie żywotny bo ciągle skacze, fika...co mnie ucieszyło.maluch jest starszy o tydzień.z usg wychodzi mu równe 12 tygodni.
z tych gorszych wieści...na usg wyszedł krwiak pozakosmówkowy. chcieli mnie zatrzymać w szpitalu,ale ja zwyczajnie nie mogę.mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć,bo krwiak spowodował,że kosmówka zaczęła się zwyczajnie odklejać.oczywiście mam przygotować się na najgorsze,bo różnie może być i oni nic nie mogę więcej zrobić.
tak więc pożyjemy-zobaczymy

reklama
Do góry