reklama
Tak wiec przedstawiam wam Aleksandra Pan dr stwierdził, że na 90% bedzie chłopak bo już coś miedzy nóżkami lata
no to cześć Aleks - rośnij zdrowo chłopaku ... kurcze Asteria ale Ci zazdroszczę tej wiedzy i niecierpliwie czekam na wtorek i moje USG :-):-):-)
Asteria
Wdrożona(y)
oj spokojnie doczekacie sie swoich wiesci ja i tak nie do konca wierze w to, moja kuzynka ktora jest pielegniarka, tez miala miec Piotrusia a urodziła sie Małgosia... i prowadziło ja 3 lakarzy i wszyscy widzieli siusiaka tak wiec to jest tylko orientacyjnie...
ale za to powiem wam dziewczyny ze troszke mnie zmartwił P. dr bo kazal na prenatalnym zwrocic lekarza uwage na lewa stope... :---( miejmy nadzieje ze nic tam nie ma bo kolejny raz nie chce tego samego przechodzic...:--(
ale za to powiem wam dziewczyny ze troszke mnie zmartwił P. dr bo kazal na prenatalnym zwrocic lekarza uwage na lewa stope... :---( miejmy nadzieje ze nic tam nie ma bo kolejny raz nie chce tego samego przechodzic...:--(
ojjj Asteria nie ma wyjścia - będzie wszystko dobrze ... a powiedz co masz na myśli pisząc, że nie chcesz kolejny raz tego samego przechodzić ??? Kurcze ja wciąż mam obawy czy wszystko będzie dobrze - myślę o tym codziennie ... i troszkę się martwię ... A swoją drogą wiecie może jaki jest koszt takich badań prenatalnych, genetycznych itp?
panna.nikt
Fanka BB :)
Wow dziewczyny, ale nas zasypałyście wspaniałymi wieściami i zdjęciami.
Wielkie gratulacje !!!! )
Wielkie gratulacje !!!! )
Asteria
Wdrożona(y)
Alka: P. dr obawia sie konska-szpotawosci moj Ł ma Wojtaszek, Ł miał operacje, A Wojtaszek jak miał tydzien juz miał gips... przez 8 tyg a pozniej rehabilitacja...
O ja, jakie kruszynki... Wyglądają już tak...ludzko, już nie fasolki Asteria, gratuluję chłopczyka! Ty to taka babeczka z jajami jesteś, przynajmniej tak wnioskuję z tego co piszesz, więc w męskim otoczeniu będziesz się pewnie czuć jak generał!
Ja byłam taka hop do przodu i w ogóle się nie stresowałam dzisiejszą wizytą, ale jak Was poczytałam i zdałam sobie sprawę, ile rzeczy się mogę dzisiaj dowiedzieć, to zaczęłam trochę dygać Po 17 melduję się z wieściami, dobrymi mam nadzieję...
Ja byłam taka hop do przodu i w ogóle się nie stresowałam dzisiejszą wizytą, ale jak Was poczytałam i zdałam sobie sprawę, ile rzeczy się mogę dzisiaj dowiedzieć, to zaczęłam trochę dygać Po 17 melduję się z wieściami, dobrymi mam nadzieję...
livastrid
2010 & 2012
Pola, wszystko bedzie dobrze
Asteria, gratuluje chlopczyka, to przesylaj mi fluidy na syna o stopie nie mysl, przeciez dwa razy nie moze sie to zdarzyc;-)
Asteria, gratuluje chlopczyka, to przesylaj mi fluidy na syna o stopie nie mysl, przeciez dwa razy nie moze sie to zdarzyc;-)
reklama