reklama
panna.nikt
Fanka BB :)
Nice,
Czuję, że się boisz, to zrozumiałe. Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze, może trzeba poleżeć, jakiś progesteron i zdać się na lekarzy i znaleźć w sobie spokój.
Jeśli chodzi o opiekę nad synkiem to także jestem pewna, że na spokojnie jakieś rozwiązanie się znajdzie.
Trzymaj się, jesteśmy z Tobą.
Czuję, że się boisz, to zrozumiałe. Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze, może trzeba poleżeć, jakiś progesteron i zdać się na lekarzy i znaleźć w sobie spokój.
Jeśli chodzi o opiekę nad synkiem to także jestem pewna, że na spokojnie jakieś rozwiązanie się znajdzie.
Trzymaj się, jesteśmy z Tobą.
nice-girl
Fanka BB :)
nice-girl a o co chodzi z tym odklejaniem, czym to grozi, jak się objawia ... ???
To odklejanie się kosmówki, na której tworzy się łożysko, przez które dzidziuś dostaje od nas substancje odżywcze i tlen, jeśli to się całkiem odklei przedwcześnie to dzidziuś się udusi :-( Mam nadzieję, że lekarz się pomylił i za tydzień się okaże że jednak o nie to. Co prawda pobolewał mnie ostatnio trochę brzuch, ale nie jakoś wyjątkowo mocno, plamień żadnych też nie miałam.
Panna.nikt - masz rację, że się boję. Powinnam teraz leżeć, dużo odpoczywać i nie dźwigać. Tylko że to jest niewykonalne przy małym synku, no i nie wiemy co z tym zrobić. Nie ma kto nam pomóc, bo rodzina daleko. Myślę żeby z małym do teściów pojechać tylko też nie bardzo jest jak bo albo ja mam wizyty, albo mały ma lekarzy, a tak kursować w tę i z powrotem to nie ma sensu bo to mordowanie się.
livastrid
2010 & 2012
Panna.nikt toc z fasolki bedzie przebojowe dzecko:-)
nice-girl staraj sie o tym nie myslec, pewnie lekarz zle widzial;-)wszystko bedzie dobrze
nice-girl staraj sie o tym nie myslec, pewnie lekarz zle widzial;-)wszystko bedzie dobrze
livastrid
2010 & 2012
fajny babelek
reklama
Asteria
Wdrożona(y)