reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
panna.nikt sliczne malenstwo - juz takie 'ludzkie'
Anastazzja
Panna.nikt...słodkości!
ja dziewczyny do tego wtorku zniosę jajo...
ja dziewczyny do tego wtorku zniosę jajo...
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Panna.nikt dzidziulek śiczny:-)
Anastazzja dasz rade:-) wytrzymasz, jeszcze troszke:-)
Anastazzja dasz rade:-) wytrzymasz, jeszcze troszke:-)
Asteria
Wdrożona(y)
Panna.nikt Sliczna dzidzia
Anastazzja: ja tez we wt do lekarza a w srode drugi raz (prywatnie) to wam pokaze fotke:-):-)
Anastazzja: ja tez we wt do lekarza a w srode drugi raz (prywatnie) to wam pokaze fotke:-):-)
Anastazzja
Asteria w takim razie czekam na fotkę Twojego maleństwa i ja mam nadzieję wstawić zdjęcie swojego
pati...
panna-nikt cudenko!!!!!!!
Ja jutro usg i testy Pappa, mam nadzieje, ze jutro wstawie zdjecie i powiem czy to chlopiec czy dziewczynka......
Ja jutro usg i testy Pappa, mam nadzieje, ze jutro wstawie zdjecie i powiem czy to chlopiec czy dziewczynka......
reklama
nice-girl
Ja dziś miałam USG. Maluszek ma 5 cm, ma już śliczne rączki i nózki z wyraźnymi stópkami. No i ogólnie zdrowo się rozwija. Tylko cały czas pokazywał buźkę i nie dał sobie zmierzyć przezierności karku. No i mam też złą wiadomość. Macica napięta i trofoblast z cechami odklejania :-( To 'odklejenie' ma 1,5cm. Lekarz powiedział, że to jeszcze nie jest na 100% pewne, mam przyjść za tydzień na kolejne badanie i zobaczymy wtedy jak się sytuacja rozwinie, no i zmierzy jeszcze tę przezierność, bo nie dało rady dzisiaj. No i jutro mam iść do ginki prowadzącej z tym wynikiem, żeby lek mi przepisała jakiś. Pobolewał mnie ostatnio trochę brzuch, ale nie jakoś mocno. Kurcze nie wiem co ja mam zrobić. Najgorsze to, że małego nie da się nie nosić na rękach, a on prawie 10kg waży. Mąż się nim sporo zajmuje, ale jak jest w pracy to sama z nim jestem. Już się nad jakąs opiekunką zastanawiamy, czy nie wziąć kogoś, żeby małego zabrał np na spacer na 2-3 godziny, tylko skąd na to kasę brać.